Arkadaşlar gamo cfx te 4.5 tavsiyeleri ve benim 4.5 e sıcak bakmamam üzerine dün Webley raider diye bi pcp gördüm bu tüfekten elinde olan arkadaş varsa kalitesi hakkında bilgi versin fiyat uygun 450 ytl yanılmıyorsam bu alet hw100s gibi çok mermimi atıyo yoksa tek tek mi bide bu makinayı kaç atışta bir doldurmak gerekir nasıl doldurucam bide çanakkalede dalgıç tüpü zor bulunur veli abideki ufak tabancalar için olan co2 tüpleri iş görürmü biraz aydınlatırsanız sevinirim saygılar
Webley Raider
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şu anda satışta olan Raider'lar tek atışlı, sanırım 20-30 atışta bir doldurmanız gerekiyor, CO2 tüp kullanamazsınız. Bu silahları basınçlı havayla scuba tüpü veya yüksek basınç pompalarıyla doldurabilirsiniz.
-
fiyat 450 ytl hernekadar uygun gözüksede
scuba tüpü
dolum aparatı ile beraber
astarını geçicektir -
astarını geçsin kardeşim, komple teşkilatı diğer pcplerden ucuza gelecek nihayetinde.
-
Varsa bende alim
-
tüfeği mi?
-
Yok oliver tüfeği :D:D:D
-
Yok oliver tüfeği :D:D:D
tüfek 450, dolum aparatı 85 desek; scuba ya ne kadar gider?
-
300 / 500 gibi sukuba artı dürbün 200 gibi
-
300 / 500 gibi sukuba artı dürbün 200 gibi
her halukarda komple ekipmanıyla diğer pcp lerden ucuza gelmiş olacak.
-
aynen öyle fiyat performans ta rakipsiz dünya piyasasında tek rakibi çinli bam 50 saygılarımla
-
raiderlerden poligonda var
-
Şu anda satışta olan Raider'lar tek atışlı, sanırım 20-30 atışta bir doldurmanız gerekiyor, CO2 tüp kullanamazsınız. Bu silahları basınçlı havayla scuba tüpü veya yüksek basınç pompalarıyla doldurabilirsiniz.
20-30 atış çok zayıf kalmış ben 50-60 arası tüpü dolduruyorum. Ayrıca dün bir arkadaşıma aliminyum çantasına + dürbününe kadar çok sıt bir set kurduk 975 e mal oldu
-
Scuba alimünyum mu olmalı yoksa çelikmi
-
- Resmi Gönderi
ikiside olur,ben çelik tercih ederim.
-
20-30 atış çok zayıf kalmış ben 50-60 arası tüpü dolduruyorum. Ayrıca dün bir arkadaşıma aliminyum çantasına + dürbününe kadar çok sıt bir set kurduk 975 e mal oldu
ben zaten kullanmadığımdan ve emin olmadığımdan "sanırım" demiştim, doğrusunu siz yazmış oldunuz.