Harika görünüyor Serdar, güle güle kullan. =)
FX T12 ORIJINAL AHSAP KUNDAK (MUSTAFA ABI SAGOLSUN)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güle güle kullanın.
-
FX ' e ne taksan yakışıyor arkadaşım.Güle güle kullan, bambaşka bir havası olmuş tüfeğinin.
-
Güzele ne yakışmaz....
-
Mustafa abi bu tür şeyleri sık sık yapıyor tüfekde ayrı bi karizma olmuş ama
-
Havalının Mustafa abisi çok şeyler kazandırdı camiaya. Tebrik ediyorum seni Mustafa abi. Harbiden centilmen ve kıyak adamsın. Allah işlerini kolaylaştırsın.
Kundağınız hayırlı olsun. Üzerine lazer desen düşünüyor musunuz? Topkapıda o işi yapan yer var. Termopl'ün komşusu. -
- Resmi Gönderi
Teşekkür ederim arkadaşlar,
Cahit, o laserci arkadaş seri üretim yapıyor ve ben çok arzu etmeme rağmen bir kundağa laser yaptıramadım, konu para değil, araya bir iki tane olacak iş almıyor.
-
abi avcilarmekani.com da size yön gösterirler,ben orda görmüstüm bir kac kez,link vermislerdi,tek tüfek de olsa istenilen deseni yaptirabiliyorsunuz demislerdi,linki tikladigim dogrulugunu görmüstüm,ben fazla girmiyorum ama MADMAX Mahmut kardes im sürekli orda,görürse bunu link atabilir,ben coktan beri takilmiyorum o siteye,zira hayvan öldürmek beni bozar hayvanlari ölü görünce icim daraliyor,takilabilecegim site deyil,
-
abi avcilarmekani.com da size yön gösterirler,ben orda görmüstüm bir kac kez,link vermislerdi,tek tüfek de olsa istenilen deseni yaptirabiliyorsunuz demislerdi,linki tikladigim dogrulugunu görmüstüm,ben fazla girmiyorum ama MADMAX Mahmut kardes im sürekli orda,görürse bunu link atabilir,ben coktan beri takilmiyorum o siteye,zira hayvan öldürmek beni bozar hayvanlari ölü görünce icim daraliyor,takilabilecegim site deyil,
balıklar senden ne çekti abi kundak harika gözüküyor hele böyle bir jest aracılığıyla sahip olmak insana daha bir haz verir eminim
-
Serdar fotoğrafta bile çok güzel görünüyor,eminim gerçeği daha da güzeldir.
Güle güle kullan. -
Mustafa hocadan harika bi jest Güle güle kullanın, Allah nazardan saklasın.
-
Aminnn nazar boncuğu taktım zaten silaha
-
Havalının Mustafa abisi çok şeyler kazandırdı camiaya. Tebrik ediyorum seni Mustafa abi. Harbiden centilmen ve kıyak adamsın. Allah işlerini kolaylaştırsın.
Kundağınız hayırlı olsun. Üzerine lazer desen düşünüyor musunuz? Topkapıda o işi yapan yer var. Termopl'ün komşusu.desen düşünüyorum ama , Ankarada lazer varmı bilmiyorum. Aslında kendim bişyler yapmak istiyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum şöyle güzel bi motif olsa önce başka bi ağaca deneme yapıp sonra kundağaişlesem iyi olur aslında.
-
Şöyle kocaman bir ala geyik yakışır kundağa
-
güzel olurda Murat abi dremelle işlenirmi ?
-
Ben ahşap işinden anlamam hiç
-
Ostimde birkaç yerde Lazer ile işleme yapıldığını duymuştum... Orada Ağaç İşleri Sitesinde muhakkak bulunur çaresi... Desenide birlikte yaparız, bir flasha yükler götürürsün yarım saat sonra işlenmiş kundağı tiklemeye başlarsın bile...
Sevgiler,
-
Hayırlı olsun.Gerçekten ağaç kundak bu tüfeğe farklı bir hava katıyor.Kundak ve kabzede işleme bence olmazsa olmaz,ama kaliteli işleme için lazer şart.Dremelle işleme çok hassas yapılmazsa istenen sonucu vermeyebilir.Güle güle kullanın.
-