BursaTeam olarak toplam kaç kişi var merak ettim nasıl katılabilirim.
BursaTeam ne zaman buluşabiliriz?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bursa team offline:D
-
bana kalırsa hemen buluşma yapabiliriz. yeri farketmez. pazar günü olsun yeter benim için. saygılar.
-
Bende isterdim ama yağmur var gerçi bende toros sw var bagajı açıp arka koltuğu yatırınca kilimde serdimi ohh yağmur kar çamur farkmaz direk mini kapalı poligon oluyo:D haftaya bayram belki bayramdan sonraki hafta buluşabiliriz bayram haftası yeni başlık açarım foruma gelmek isteyenler yazar mangal falan yaparız havalar iyice soğumadan belki şehir dışındanda gelen olur hem
-
olur ben uyarım size. sanırım bursa team birkaç sefer buluştu ama bana nasip olmadı daha.
-
Bayramdan sonraki pazar gunu Bursa'da olursam katılmak isterim.
-
O zaman adını koyalım isterseniz. buluşma konusunda tecrubeli arkadaşlarada uyarsa bayramdan sonraki pazar buluşalım. Bursalılar lütfen fikirlerinizi yazın
-
Bir aksilik olmaz da Bursa'da olursam ben katılırım. Plan nereye gitmek? Selamlar.
-
aslında koca yaylada bir yer var. atış için çok müsait, geniş bir yer. ayrıca havalı tüfek atılması için hedefler konulmuş durumda. sahibide yabancı değil gelicek arkadaşları ben misafir etmek isterim.