FX Gladiatör: kullanmayan bilmez işlevsel.
S410SL: ceviz kundaklısı, görsel.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
FX Gladiatör: kullanmayan bilmez işlevsel.
S410SL: ceviz kundaklısı, görsel.
ben tercihimi fx ten yana kullanırdım ama ikisinide yan yana koyup birini almak ya gladyatör ya imzamdaki fx royal 400
Mustafa abi ben 2. oyumu kullanamıyorum bizim tek oy hakkımızmı var
1965 1/2 kadar klasik olan Air Arms S410 ve önemli markaların tercih ettiği 400cc tüp ve kundak dizaynı ile Fx Royale 400 bitmiş ikili olur.
Mustafa abi ben 2. oyumu kullanamıyorum bizim tek oy hakkımızmı var
ben ikisini aynı anda kullanmıştım ve olmuştu.
ben ikisini aynı anda kullanmıştım ve olmuştu.
ben sindire sindire kullanmak istemiştim
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldun yani Erdem abi.
baris gelecek formlar arasi 2ci tüfegimi gün geldiginde imzamda göreceksiniz bunu fx glad memnun kaldadi diye algilamayin,tam aksine,fx glad satarsam bu hobiye veda ederim ben bu hobiyi severek yapiyorum,cok sükür imkan var,onunda tadina bir bakayim ;tacli#o tüfegide alsam yine en cok fx glad i kullacagim asikar yüksek tüp hacmi ve isabetligi acisindan,envarterde bulunsun diye alacagim,daha da bir ALLAH in kulu bana tüfek aldiramaz görünen köy klavuz istemez bilmem anlata bildimmi
Kadir ondan bizde var zaten Tüm markalardan birer tane almak en güzeli
Bu airarms s410 tüp hacmi ne kadar?
Bu airarms s410 tüp hacmi ne kadar?
270 cc çelik tüp
seçtiğim silah AirArms MPR-FT tam bır musabaka tüfeği yapısında Türkiye de satılsa fıyatıda uçuk bır rakam olmasa kesınlıkle diğer pcp me arkadaş olarak alırım
270 cc çelik tüp
Teşekkürler.
Benim 1. tercihim fx glad olurdu. Görüntüsü, 3 kademe güç ayarı, tüp hacminin fazla olması , atış istikrarı
2. tercihim ise Benjamin discovery olurdu hafif , attığını vuran ,pompayla doldurması kolay, scuba tüple kullandığınızda diğer tüfeklere göre daha fazla palet atması gibi.
yalnız burada fx glada oy verdim okeyledim 2 silah denilmiş 2. oyumu benjamine verecektim geç kaldım sanırım.
Benim 1. tercihim fx glad olurdu. Görüntüsü, 3 kademe güç ayarı, tüp hacminin fazla olması , atış istikrarı
2. tercihim ise Benjamin discovery olurdu hafif , attığını vuran ,pompayla doldurması kolay, scuba tüple kullandığınızda diğer tüfeklere göre daha fazla palet atması gibi.yalnız burada fx glada oy verdim okeyledim 2 silah denilmiş 2. oyumu benjamine verecektim geç kaldım sanırım.
banada öyle oldu
Neyse 2. oyu kullanamasakta yazarak açıklama yapmış olduk.
Bolt action ve iskandinav teknolojisine hayran olduğum için T12 ve hem kalitesi hem de albenisi için AA S410 XTRA seçtim. Yani... Sanırım... Oyu bir kaç gün önce vermiştim ama, bunları mı seçmiştim ki acaba?
Ben niye raider demişimki? Gladın yanına S410 koymak istiyorum. Ceviz kundaklı sol model Görüntüsüne ve ayarlı atış özelliğine bittim.
1 - FX Glad, yalnız yanında 3 namlu isterdim, orjinal namlusu, daha uzun ve daha kısa namlu...
2- AA S410
oooy oooy kullandım iki oy sen bilirsin ya Rabbi birini envanterime koy fx revo hoş durur. bu garibi evanix de coşturur.