Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
kimse gelmedi bende tek başıma biraz plinking, biraz uzun mesafe gurupman yaptım. bu arada gurupmandan sonra uzakta bir şişe gördüm, birkaç atış sonra:
Sabah 08:30 gibi Erdem abi ile yolda rastlaştıktan sonra Paintsign'e gittim kimse yoktu tek başıma yarım saat takılıp sıkıldım, kalkıp arka taraftaki gölcüklere gittim, 80 metre civarında bir mesafeden göl kıyısında yüzen nesnelere biraz atış yaptım pellet suya çarpınca yarım metre su fışkırıyor acayip zevkliydi, oltacılar mekana gelince eve dönüş zamanı geldi. Bu arada scuba ile tüpü doldurmak inanılmaz bir konformuş, çöpe, ota b..ka atıyım derken 250'lik bir kutu gamo hunter bitirdim.
kimse gelmedi bende tek başıma biraz plinking, biraz uzun mesafe gurupman yaptım. bu arada gurupmandan sonra uzakta bir şişe gördüm, birkaç atış sonra: