Eğer yoksa 1. Çamlıkta bekliyorum... İlk gelen çayı alır
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Sevgiler,
ben çayı severim
Bu arada buralardan bişeyler isteyen varsa söleyebilir hediye vermeyi seven bir insanımda
Bu arada buralardan bişeyler isteyen varsa söleyebilir hediye vermeyi seven bir insanımda
Sen sağa sola hediye vermeyi boşver de, fıtık işini ne yaptın ondan haber ver...
Sevgiler,
Ameliyat olurken geri döndü sgk karşılamadı vizem dolmuş bayramdan sonra vizeyi uzattırcam abi bu fıtık kaç günde iyileşir? hemen olursak ameliyatı
buralardan bişeyler isteyen varsa söleyebilir hediye vermeyi seven bir insanımda
Öncelikle geçmiş olsun.. Hemen sağlığına kavuş ve gel...
gelirkende ne getireceğini biliyorsun
Sevgiler,
Cumartesi günü benim işim var.. O da sabah 6 da kalkıp buluşmaya gelmek..
Cem hocam ben de cay isterim. Sabah oradayım inşallah.
rica etsem bunu 7 ekimde yaparmısınız? ankarada olacağım o tarihte
Ameliyat olurken geri döndü sgk karşılamadı vizem dolmuş bayramdan sonra vizeyi uzattırcam abi bu fıtık kaç günde iyileşir? hemen olursak ameliyatı
Hiç kımıldanmadan yatar, doktoru söylediklerini yaparsan 5. gün yürüyor olursun... Koşmak biraz daha vakit alır...
Sevgiler,
rica etsem bunu 7 ekimde yaparmısınız? ankarada olacağım o tarihte
7 Ekim'de "de" yaparız tuka, ayıp ettin
Sevgiler,
Cem hocam ben de cay isterim. Sabah oradayım inşallah.
Ne demek, tependeki şişman kaldırırsa 0630 da oradayım inşallah... Bülent sana söylüyorum, Fender sen anla
Sevgiler,
merak etme cem abi , istediğin saate uyandırma servisini ayarlar, kapıda karşılarım seni inşallah önemli bir plân çıkmaz o güne şu anda temiz gözüküyor.
merak etme cem abi , istediğin saate uyandırma servisini ayarlar, kapıda karşılarım seni inşallah önemli bir plân çıkmaz o güne şu anda temiz gözüküyor.
Çıkmasın!
Sevgiler,
ÇIKMAZ
vallahi kıskandım
Cem abi yarın yatıyorum, refakatçı kalsana
Cem abi yarın yatıyorum, refakatçı kalsana
Odanın bulunduğu koridora bir bak, 10 m. atışı yapabilirsem kalırım
Bersel, çok geçmiş olsun şimdiden, doktoruna benim resmimi göster, dikkatli olsun
Sevgiler,
Haftasonu plân ve projesi yeni yeni şekilleniyor.
Hiç demiyorsunuzki bu hafta sonu yakın arkadaşının düğünü var diye
Amaaaaa bir kaçamak yaratmak ve sabah erkenden atışa gelmek müthişt bir macera olur...