Cem abi yarın yatıyorum, refakatçı kalsana
geçmiş olsun. acil şifalar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Cem abi yarın yatıyorum, refakatçı kalsana
geçmiş olsun. acil şifalar.
Ankara'da otursam ben bu buluşmaların hiçbirini kaçırmamaya çalışırım ama kısmet.
Herkese sevgiler
Ankara'da otursam ben bu buluşmaların hiçbirini kaçırmamaya çalışırım ama kısmet.
Herkese sevgiler
Bursa yakın, bekleriz.
Eger bu cumartesi ayarlayabilirsem sabah 3-4 gibi atlıycam gelecegim, yarin biraz islerim var; duruma gore gelebilirim elimden geleni yapacagim.
Ankara Team e selamlar
Eger bu cumartesi ayarlayabilirsem sabah 3-4 gibi atlıycam gelecegim, yarin biraz islerim var; duruma gore gelebilirim elimden geleni yapacagim.
Ankara Team e selamlar
Çok seviniriz gelebilirsen...
Sevgiler,
Cem merhaba,
Artık sabahları soğuk, okullarda başladı, piknikçilerde sanırım pek gelemez. Buluşmayı PS bölgesinde Sekizde yapsakta çaylarda üşümese.
gözlerinden öpüyorum.
Komutanıma katılıyorum. Saat 6:00 artık çok uygun değil.
Bende katılıyorum bende kalkması kolaylaşır en azından
Ben memleketten döndüm. Bu gece tekrar şehir dışına yolculuk var. Eğer bu gece yola çıkmazsam yarın bende gelirim. Bugün Bülent abiyle(bülenth) av markette karşılaştık hepinize selam gönderdim.
Eğer yoksa 1. Çamlıkta bekliyorum... İlk gelen çayı alır
Sevgiler,
Çayımı ayırın kaçamak yapıp geleceğim 6.30'da oradayım, 9.00 gibi ayrılacağım çünkü çocuğun okulda ...eli toplantısı var (yazarken sansüre takıldı ) hanımla papaz olmayayım
Çayımı ayırın kaçamak yapıp geleceğim 6.30'da oradayım, 9.00 gibi ayrılacağım çünkü çocuğun okulda ...eli toplantısı var (yazarken sansüre takıldı ) hanımla papaz olmayayım
0800'de gel, 0630'da orada kimse olmaz... Gelirken bardağını da getir... Siyu...
Ugh. (Sevgiler)
Bayram tatili bitti, atışa devam. Ben sabah 06:30 gibi çamlıkta olurum.
Bayram tatili bitti, atışa devam. Ben sabah 06:30 gibi çamlıkta olurum.
canım arkadaşım, hoşgeldin. bende 6.30da ordayım. 100m gurupman yapalım ?
Hoşbulduk, ben pompayı elime alayım o zaman.
Hoşbulduk, ben pompayı elime alayım o zaman.
bence yorma kendini taş atarak gurupman yapalım
Hele bi sabah olsun, çamlığa çıkalım, atacak bir şeyler kesin buluruz...
lütfen slug-saçma vs atmayalım
Beni de yazın, beni de!
Erdem, bardağını getir...
Sevgiler,