Arkadaşlar, Ankara yolunda 300 bar basan yer küçük sanayiye taşınıyor. Bilgiler elime ulaşınca forum da yazacağım. Herkese selamlar, sevgiler. Glock
300 BAR basan yer taşınıyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hızını alamayıp Ankara'ya taşınsa keşke
-
Arkadaşlar, Ankara yolunda 300 bar basan yer küçük sanayiye taşınıyor. Bilgiler elime ulaşınca forum da yazacağım. Herkese selamlar, sevgiler. Glock
abim senın için güzel olmuş senın eve çok yakın (şu ördek sezonu açılsada biraz ördek vursak diyorum)
-
- Resmi Gönderi
abim senın için güzel olmuş senın eve çok yakın (şu ördek sezonu açılsada biraz ördek vursak diyorum)
Yok oktay onun için birşey değişmeyecek
-
O ördekleri havalı silahla vurmayı mı planlıyorsunuz?
Sevgiler,
-
Vaybe!! Adam atmış komprasörü hiç ummassınız çatır çatır 300 barı basyor.Şanslıyız hakkaten hehehe...
-
O ördekleri havalı silahla vurmayı mı planlıyorsunuz?
Sevgiler,
yok yok ... yivli tüfekle
-
Vaybe!! Adam atmış komprasörü hiç ummassınız çatır çatır 300 barı basyor.Şanslıyız hakkaten hehehe...
Ben meraklı melahat, taşınıyorlarken atladım gittim kompresorlerini yerinde incelemeye, saglam ama cok buyuk degil. Kursunlar bu sefer markasini vs... de ogrenecegim ... ilerde belli mi olur.
-
Kıskanıyorum 300 bar tupu olanları.
-
-
Hocam, tup dolu mu?
-
Yeni tasindiklari dukkanın telefonunu aldım; isteyenler bana PM atsın.
Herkese selam -
Hızını alamayıp Ankara'ya taşınsa keşke
Spancy, Ankara'da itfaye'ye sordunuz mu? Genelde Itfayelerde yuksek kapasiteli kompresor bulunuyor, duyduguma gore Bursa'da da itfaye dolum yapiyormus. Bilgi icin.