Merhaba arkadaşlar.çarşamba gün ki girişimimden sonra Mustafa abinin yardımıyla da FX T12 aldım.Dün akşama doğru kargom geldi.heyecanla paketi açınca inanılmaz bir güzellik gördüm.hemen ardından bir pişmanlık hissetmeye başladım.çünkü neden diğer tüfeklerle niye bu kadar uğraştığının pişmanlığıydı bu.Ama sonunda doğru yolu bulduğuma inanıyorum.darısı sizlerin başına . Mustafa abime yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
Fx T12 harikası
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kullanın. Hele bir de atışlara başlayın da o zaman keyfi görün....
-
iyi günlerde kullan.
-
HAyırlı olsun darısı bize artık.
Ahşapmı aldınız?
-
Hayırlı olsun, sesi de harikadır.
-
İyi günlerde kullanın, hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun, sesi de harikadır.
Ben bir video izlemiştim bir ara pcp tüfek sesi böyle gerçek gibi yankılı çıkıyordu bu pcp lerde hepsinde öylemi yoksa pcp lere moderatörlemi yapılıyor.
-
Ben bir video izlemiştim bir ara pcp tüfek sesi böyle gerçek gibi yankılı çıkıyordu bu pcp lerde hepsinde öylemi yoksa pcp lere moderatörlemi yapılıyor.
Moderatörle sesi çok az çıkıyor. moderatörsüz harika bir sesi var (benim görüşüm) -
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.ayrıca Mehmet abinin dediği gibi, balkonda 1 el ateş ettim ve araziye ineceğimi anladım.sesi muhteşem.(balkonda daha önceki silahlarla 2000 atış yapmama rağmen)
-
hayırlı olsun iyi atışlar.
-
T12,Bir yaşam biçimidir!! Hadi canım abartıyorsun diyenler olacaktır.Atış buluşmalarında değişik pcp ler kullanma imkanı buluyoruz ama ben T12 den aldığım zevki diğer silahlarda bulamadığımı söylemek istiyorum.İyi bir seçim yapmışsınız ve inanın büyük keyif alarak kullanacaksınız.Hayırlı olsun.
-
Güle güle kullanın. Webley raiderden bile hafif bir silah.
-
Sevgili Atalay,
Daha önce (özel mesajlarda) defalarca hayırlı olsun dememe rağmen, başlığı görünce bir kez daha diyeyim dedim Ayrıca sana bir de teşekkür ederim; 1 yıllık bir silahta hiçmi çizik olmaz? Bravo... Silah bakımı hakkında bir makale yazarsan eğer, pek çok forum üyesi faydalanacaktır eminim... Bu arada silahı alır almaz TeknOsman ve serdarhasvut ile birlikte araziye çıktık, sadece görüntüsü değil, atışları da mükemmel... Tekrar teşekkür ederim...
Sevgiler,
-
tüfeği beğenmenize sevindim.çünkü size sattığım bir malın düzgünlüğü kendime olan onurumun bir göstergesidir.tüfek bakımı konusunda ise tecrübeli abilerimin söylediklerinin hepsini alıp sentezleyerek uyguladım.silahlarıma gözüm gibi bakarım.kısmetse bundan sonrada bakmaya devam edeceğim. sevgiler
-
hayırlı olsun güle güle kullan. özellikle kazasız ve belasız atışlar dilerim
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.... allah kazasız belasız atışlar nasip etsin diliyorum....
-
Yeni silahınız hayırlı olsun, isabetli atışlar
-
T12 hakikaten çok iyi bir havalı.