Bu arada Avatardaki silah ne tur? Alman / Rus?
27 eylül pazar buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hiç problem değil, gelecek hafta sonu program var ama ondan sonraki hafta yine gideriz; hocam ve rainman de gelir belki?
Sonrasında İskender varsa bende gelirim... Hahahahahaha...
Sevgiler,
-
ne zaman istersen abi; iki hafta sonra atış ardından iskender ayarlayabilirsek, ne dersin?
Selamlar -
ne zaman istersen abi; iki hafta sonra atış ardından iskender ayarlayabilirsek, ne dersin?
SelamlarSüpermiş derim... Hatta AnkaraTeam'i de getirebilirsem çok daha zevkli olmaz mı sence? (Evet de!)
Sevgiler,
-
Bu arada Avatardaki silah ne tur? Alman / Rus?
walther p38 namı değer alman çıplağı hitlerin dünyaya kazandırdıklarından bir taneside bu
-
Hiç problem değil, gelecek hafta sonu program var ama ondan sonraki hafta yine gideriz; hocam ve rainman de gelir belki?
Valla kış girmeden etkinlikleri arttıralım,kampda yapalım.
-
Ben varım.
-
4 kişilik otomatik çadır,2tanede uyku tulumu getiririm.Silahlanır(Ateşli,havalı+bol mühimmat)erzaklanır bizim mekana çıkarız.Bu haftasonu değil birdahaki hafta sonu,cumartesi uygunmu?Gece,mangal başında sucuk,kanat,köfte kokusu gelir gibi oldu off,offf..
-
uzun zamandan beri bir araya gelemez olduk.soğuk havada mangal daha keyifli olur.izinden döndük,ufak tefek sağlık problemlerinide halletik.bundan sonraki ilk buluşmada bende varım.
-
Basri hocam nerelerdesiniz?Bu arada geçmiş olsun.Birdahaki cumartesiye sözleşelim o zaman.
-
senelik izinde bulgaristana gittim. diş sorununu hallettim derken.radyalde kılavuz patladı.sağ gözüme geldi.allahtan mercek bölümüne den gelmedi bir ay kadar sorun oldu ama şu anda iyi.T 12leri çifledik.yeni bir arkadaşa aldık.bir aksilik olmazsa birdahaki buluşmaya oda gelir.bir şaşkınlık olmazsa bana uyar görüşmek dileğiyle.
-
Vay bizim T12 ye arkadaş geldi desene.Mutlaka görüşelim.
-
buluşmada görüşmek dileğiyle,sayımız git gide artıyor.kalabalık ortam güzel muhabbet gönül daha ne ister,mangalın yanında tavşan kanı çay, tedarik sağlam gideriz.tek eksiğim Glad yada AA oda çok yakında bu seferlik magnumla devam.
-