Arkadaşlar valla isteyen buyursun gelsin...
İşkembenin herbir çeşidi bulunur..
Ben sevmem işkembe sakadat diyen başka çorba içer...
Beykoz kesin açıktır bu saatte...
Kim tutuyor sizi... hadi buluşalım...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar valla isteyen buyursun gelsin...
Abi zorla beykoza getirticen beni dünde çorba çorba dedin sarımsak kokuttun burnumuza rüyama girdi sabah sabah gittim işkembe içtim,şimdi çıkıp işkembeci aratma banada : )
trafik polislerine sorun onlar yerlerini çok iyi bilirler
Abi zorla beykoza getirticen beni dünde çorba çorba dedin sarımsak kokuttun burnumuza rüyama girdi sabah sabah gittim işkembe içtim,şimdi çıkıp işkembeci aratma banada : )
Aslında gecenin bu saatinde arkadaşlar gelmek isteyipte gelemezler.. Ben acaba yanıma bulurmuyum yandaş diye bakıyorum ama nafile çıkmayacak sanırım.. Serkan inşallah birgün bu taraflara gelirsin ve bende seni beykoza tuzlama yemeye götürebilirim..
Saygılar...
Daha Çok GösterArkadaşlar valla isteyen buyursun gelsin...
Yahu ben saate bakmamışım... Bu saatte açık birkaç yüz tane çorbacı vardır olmasına da, ben çıkarım ama daha da eve giremem Hatunla tanıştın, anlamışsındır ne dediğimi
Yarın PS'a gurupman çalışmaya gidelim ama... Sabah 1100'de araım seni, 1130'da orada buluşuruz...
Sevgiler,
trafik polislerine sorun onlar yerlerini çok iyi bilirler
Aslında haklısın bea hemşerim.. Hemşerim diyorum çünki aslen Denizliliyim.. Bir ayağımız halen orada ( Amcalar , halalar ) Artık denizliye geldiğimde de sen bana ısmarlarsın..
Yahu ben saate bakmamışım... Bu saatte açık birkaç yüz tane çorbacı vardır olmasına da, ben çıkarım ama daha da eve giremem Hatunla tanıştın, anlamışsındır ne dediğimi
Yarın PS'a gurupman çalışmaya gidelim ama... Sabah 1100'de araım seni, 1130'da orada buluşuruz...
Sevgiler,
Cem yaktın beni.... Bilmiyormusun benim obez olduğumu.. ben dayanamam sabah 11 re kadar acımdan ölürüm yahu...
Allahtan evde bunları buldum.. 15 dakika idare ederler beni...
[Resim Engellendi: http://s12.directupload.net/images/090927/ai3r553z.jpg]
çorba çorba dediniz gittim 1 kg işkembe aldım eve tuzlama yapam bi oh miss gibi:D
çorba çorba dediniz gittim 1 kg işkembe aldım eve tuzlama yapam bi oh miss gibi:D
Hadi afiyet olsun... Çağırırsan geliriz
Sevgiler,
Ankara Team 'a sağlam adam aranıyorr!! Katılmak isteyenlerin tam teşekküllü devlet hastanesinden, tam teşekkülü bir raporla müracaat etmeleri rica olunur. Bizimkilerin alayının kafa kırık bakıyorumda hepimiz aynı modeliz
dün değil ondan önceki gece ben yaptım o çorbacı işini
Benim 1 er porsiyonluk tuzlamalarım dipfrizde bekliyordu, gece yarısı bende ısıtıp bol limon, pul biber, sirkeleyip götürdüm
Zaten yerimde duramıyordum ayaklandırdın abi beni işkembe çorbası içiyim bi gidiyimde
Her zaman demişimdir(havalisilah kom daki mesajlarımda bilhassa )bu havali silah camiası ehli-keyf tir,ağzının tadını bilenlerdir.Airarmsın hatlarını izlerken beyinde oluşan duyumlar güzel bir işkembe çorbasının verdiği hissiyatla paralellik arzeder.
Her zaman demişimdir(havalisilah kom daki mesajlarımda bilhassa )bu havali silah camiası ehli-keyf tir,ağzının tadını bilenlerdir.Airarmsın hatlarını izlerken beyinde oluşan duyumlar güzel bir işkembe çorbasının verdiği hissiyatla paralellik arzeder.
Benim 1 er porsiyonluk tuzlamalarım dipfrizde bekliyordu, gece yarısı bende ısıtıp bol limon, pul biber, sirkeleyip götürdüm
Ooh, afiyet olsun...
Sevgiler,
Ankara Team 'a sağlam adam aranıyorr!! Katılmak isteyenlerin tam teşekküllü devlet hastanesinden, tam teşekkülü bir raporla müracaat etmeleri rica olunur. Bizimkilerin alayının kafa kırık bakıyorumda hepimiz aynı modeliz
hahahahhahahahahhaha... çok yaşa...
Sevgiler,
Akşam akşam coşturdunuz beni, bende şimdi hamsi tava yaptım yemeğe oturuyorum.
Birde yanında bir demlik çay.
Hadi buyrun arkadaşlar.
Akşam akşam coşturdunuz beni, bende şimdi hamsi tava yaptım yemeğe oturuyorum.
Birde yanında bir demlik çay.
Hadi buyrun arkadaşlar.
Selçuk adres nasıldı senin?
Sevgiler,
Tekirdağ