Telefonları pm'den gönderelim birbirimize... ben tanımadığım numaraları açmam zira
Sevgiler,
PM attım, selamlar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Telefonları pm'den gönderelim birbirimize... ben tanımadığım numaraları açmam zira
Sevgiler,
PM attım, selamlar
Felekten bir gün daha çalabildik..Keyifli bir gündü.. Cem, Resimler için teşekkür ederiz..
Felekten bir gün daha çalabildik..Keyifli bir gündü.. Cem, Resimler için teşekkür ederiz..
Rica ederim Osman abi...
Sevgiler,
[Resim Engellendi: http://img42.imageshack.us/img42/719/1008128.jpg]
Rüzgar az dindi, 2,5 cm.'e 12 pelleti çaktım
süper olmuş, kaç metrede bu gurupman?
Biz çadırcı-brandacılarda yaptırıyoruz... Altı fermuarlı, içine buruşturulmuş gazete kağıtları ya da sünger veya o cins bir malzemeyi tepiştiriyoruz... Ankara'ya gelirsen sana da yaptırırız
Sevgiler,
Cem, Valla bende Ankara'da oturuyorum, banada yaptır bir tane.
Selamlar.
Kıskanıyorum ama Cem abi ben geldiğimde hiçde bişey yapmadınız ne biliyim bi sanço panço gitar ekibi, boynumda güzel çiçekler, tropik meyveler kokteyllerr
Kıskanma yau, yaparız...
Sevgiler,
Biz çadırcı-brandacılarda yaptırıyoruz... Altı fermuarlı, içine buruşturulmuş gazete kağıtları ya da sünger veya o cins bir malzemeyi tepiştiriyoruz... Ankara'ya gelirsen sana da yaptırırız
Sevgiler,
Cem, Valla bende Ankara'da oturuyorum, banada yaptır bir tane.
Sevigler.
Emmredersin komtanım...
Meşaz alınmıştır, gereği bilahare yapılacaktır, hafta sonu emrinize amade inşallah...
Sevgiler,
Cem'ciğim, şimdiden teşekkürler. Galiba Ankara timin esaslı bir telefon rehberine ihtiyacı var.
Bugün ekibe katılamadım, BAKÜ'den çok ağır bi misafirim vardı, tarttım valla 74,9 kg geldi bakım iyi anlaşılan biraz kilo almış
Cem'ciğim, şimdiden teşekkürler. Galiba Ankara timin esaslı bir telefon rehberine ihtiyacı var.
Süper fikir, hafta sonu halledelim komutanım...
Sevgiler,
Emmredersin komtanım...
Meşaz alınmıştır, gereği bilahare yapılacaktır, hafta sonu emrinize amade inşallah...
Sevgiler,
Cem bende Atilla abinin emir subayıyım, bana da yeni bir tane lazım, bu mesajı da alırsan iyi olur sevinirim
bu arada başka gurupman yok mu yahu? 6 saatte 1 gurupmanmı yaptınız
Bugün ekibe katılamadım, BAKÜ'den çok ağır bi misafirim vardı, tarttım valla 74,9 kg geldi bakım iyi anlaşılan biraz kilo almış
Beni aradı hal hatır sordu
Beni aradı hal hatır sordu
beni de aradı sağolsun özledik Emporto'yu yahu. ciddi 100m gurupmanı deneyenlerin başında Yılmaz kardeşler vardı
Cem bende Atilla abinin emir subayıyım, bana da yeni bir tane lazım, bu mesajı da alırsan iyi olur sevinirim
bu arada başka gurupman yok mu yahu? 6 saatte 1 gurupmanmı yaptınız
Hahahahaha... Bu meşaz da alındı...
Sen onu yapabildiğimize dua et, fırtına vardı resmen...
Sevgiler,
süper olmuş, kaç metrede bu gurupman?
Elliii...
deermişim tam bilmiyorum mesafeyi ama 13~15 m.
Sevgiler,
Sen onu yapabildiğimize dua et, fırtına vardı resmen...
Sevgiler,
teşekkürler.
ben niye dua edeyim, o rüzgarda gurupmanı yapanın dua etmesi lazım