Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
bi kaç ay önce kendim için yapmıştım sonra veli bey e de gönderdim performans olarak fena deyil yaylılarda mekanizma sesi olduğundan pcp uygulamaları daha iyi sonuç veriyor bilginize
bi kaç ay önce kendim için yapmıştım sonra veli bey e de gönderdim performans olarak fena deyil yaylılarda mekanizma sesi olduğundan pcp uygulamaları daha iyi sonuç veriyor bilginize
Namludan çıkan patlama sesini kestiği için,silahın mekanik sesleri açığa çıkarıyor.
co2'lere uygulansa onlarda da sonuç pcp'ler gibi mi olur acaba?
Moderatörün içine pul ve keçe de koyulması parformansını daha da arttırıyor. Atış yaparken kundağa kafanız temas halinde olduğundan mekanik sesi duyuluyor tabi ama bir 15-20m uzaktan gelen ses dinlenirse (Ben Desibelmetre ile ölçtüm) %80 ler seviyesinde azalıyor. Hatta hiç namlu sesi kalmıyor.