Arkadaşlar, bundan sonra buluşmaları PaintSign'da ve 0830'da yapmayı öneriyorum, kabul edenler el kaldırsın
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar, bundan sonra buluşmaları PaintSign'da ve 0830'da yapmayı öneriyorum, kabul edenler el kaldırsın
Sevgiler,
bana uyar, ama orada 100m poligon yok. varda otlar yüzünden müsait değil.
Atış yaptıktan ve sizlerle sohbet ettikten sonra benim için zaman mekan fark etmez.
El kaldırıyorum.
yok ben rüzgarlar başlası hadi uçurtmaları vuralım buluşmasına gideceğim
Bende katılıyorum.
Atış yaptıktan ve sizlerle sohbet ettikten sonra benim için zaman mekan fark etmez.
Teşekkürler Kamuran, benim için de öyle...
(Chrono'yu arabaya koymayı unutmazsan sevinirim...)
Sevgiler,
Benim yerime Mustafa kankam kaldırdı Kısmetse buluşmada bende varım
Ankara Team den 200 metre gurupman isteyenler el kaldırsın
Ben de el kaldırıyorum ama üniversite sınavı yüzünden ders ha ne? saatlerim uyuşmuyor İnşallah ilerde tekrar buluşmalara katılmak dileğiyle...
saygılar...
Ben de el kaldırıyorum ama üniversite sınavı yüzünden ders ha ne? saatlerim uyuşmuyor İnşallah ilerde tekrar buluşmalara katılmak dileğiyle...
saygılar...
Yavuzcum, senin Okçuluk antrenmanların yok mu? Nasıl yetişeceksin?
Sevgiler,
Kabul
Yavuzcum, senin Okçuluk antrenmanların yok mu? Nasıl yetişeceksin?
Sevgiler,
Cem abi okçuluk antrenmanlarım pazar günü
saygılar...
Fark etmez, kısmetse gelirim.(Kamyon yazısı gibi oldu )
el kaldırıyorum.
>Ben de gelirim, olmazsa şu yeni bulduğum yeri bir ziyaret ederiz. Aslında otsuz 100ve üzeri metrelik bir yer de var, asfalt, ama araçla girilmesin diye hep yolunu kapatıyorlar. Erdem hatırlar, yıkık binaların orası derenin yanı.
>Ben de gelirim, olmazsa şu yeni bulduğum yeri bir ziyaret ederiz. Aslında otsuz 100ve üzeri metrelik bir yer de var, asfalt, ama araçla girilmesin diye hep yolunu kapatıyorlar. Erdem hatırlar, yıkık binaların orası derenin yanı.
oui
Ben muhmelen motosikletle geleceğim, teker teker taşırım sizi araç giremiyorsa. =)
Ben muhmelen motosikletle geleceğim, teker teker taşırım sizi araç giremiyorsa. =)
non
eyooo motorsikletli ekibimizde var.
Ben de geliyorum bir aksilik olmazsa.
Bu arada 100 m atış yapılıyor, ilerideki fensin orada ben gecen tum gun 100m calıştım. Ama kağıdı astığım telörgü açılı oldugu için grupmanlar oldugundan daha geniş gözüküyor. Vallahi bahane değil