Zamanında bir işime yaramayan ucuna süngü takmayı düşündüğüm (Hedefi vurmadığından süngü ile girişmek için) bir Hatsan Mod100 üm vardı, sonraları namlusunu kısaltıp bir 97k tadında yapayım dedim uğraşasım gelmedi, kurz yaptım ama tersten Ve bu çıkan kundak parçasını da HW45 e KYUCEL uydurdu, ben son rötuşları yapıyorum. Tabi gez arpacık kullanmak mümkün olmuyor, tez zamanda bir BUGBUSTER ya da RED DOT en azından bir LAZER takmak gerekiyor. Bunleri temin edene kadar nihai haline getirmeyi düşünüyorum. Şimdilik durumu bu :
Hw45 Dipçik Modu :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu tabancaya içim ısınmaya başladı şimdi.
-
http://www.opticswarehouse.co.uk/proddetail.asp?prod=AGS3%2D9x40MiniMildot
[Resim Engellendi: http://www.opticswarehouse.co.uk/prodimages/ags/miniMD6x40.jpg]Bundan da taktık mi mini bir sihirbaz olur bence.
-
o zaten doğuştan sihirbaz
-
guzel olmuş ama bu tabanca bıldım kadarı ıle cok uzaa atmıo sadece göruntu olsun diemı takıcaksınız durbunu yoksa ben yanılıomuyum yanı 70 80 m ye atış yapılıomu bu tabanca ıle.
-
Eline sağlık Nighthawk boyanınca güzel olmuş .
Dürbün takınca görüntü süper olacaktır eminim. Tüfekseverlere bile kendini ısındırdı baksanıza Uzun mesafeli atışlar için Mustafa abinin yapacağı işleri bekliyoruz artık -
çok güzel olmuş eline sağlık nighthawk
-
konuşturmuşsun yine murat abi . yanlız buna bi isim bulmak lazım
-
hw45.5
-
Bugün bir kat boya daha vurdum bakalım kuruyonca nasıl olacak. Menzili bana yeterli geliyor, dürbünü sinek vurmak için kullanacağım hehe
-
Murat abi eline sağlık güzel olmuş.Dipçiği siyaha boyasan nasıl olur?
-
Bence olmamış .Neresinden tutulacak, sanki arka arkaya iki kabza var gibi ayrıca görüntü tuhaf
-
+1 bencede kulanışlı deyil işlevseliğide şüpheli
-
Tabancanın normal kabzesinden tutuluyor, parmak koyulan yeri oydum dikkat ederseniz. Dürbün takmayınca bir işe yaramayacak. Zaten işlevsellik ön planda değildi. Bir buhran anında testereyle giriştiğim rahmetli HATSAN MOD100 ün en sağlam kalan parçası bir işe yarasın
Can çekişirken bu resimleri çekmiştim.