Stoeger X20 Agaç Kundak Gez Arpacık + Optima 3x9x32 Dürbün

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba Arkadaslar bende Bu havalı Tüfek işine 1 ay önce heves sardım Sitenizde cok arastırdım 400 liraya kadar hangi Silah Alınır diye Sonunda Stoeger X20de KArar Kıldım... İlk internetten almayı düşündüm tüfegide görmeden almak istemedim :D eminönü -tahtakalede cok dükkan gezdim ama stoeger x20yi bulamadım nette arastırırken bir sitede buldum telefon actım magazaları istanbul ümraniyedeymiş gittim gördüm hosuma gitti :D ve aldım tüfegi (bazı arkadaslar merak ediyor Fiyatı 370 lira ) her nekadar dürbün iyi olmasada acemi biri için yeterli oldugunu düşünüyorum tüfegimden bir kac resim (bazı arkadaslar kilosunu merak ediordu tarttım nekadar dogru bilmiorum :D )

[Resim Engellendi: http://resimyukle.net/thumb-23728.jpg]

[Resim Engellendi: http://resimyukle.net/thumb-23729.jpg]

Stoeger X20 Wood Gez-Arpacık... Optima 3-9x32 ;avci;

• eee kaç kilooo ?
    bu gün bende inceledim bu tüfeği gayet hafif aslında ama namlusu biraz kısa gibi etkili menzili ne kadar acaba denedinizmi.

hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

hatsan nova compackt 22 cal

hatsan bt 65 elite 22 cal

gamo stutzen 17,7 cal

ersus ers 17 - 36 cal

ata arms neo 12 cal

canik 55 shark fc 9 mm

zoraki ultra 4,5 mm -

• resimde gözüküyor 3.2 kilo menzilini denemedim ama sitede bir kac üstad denemiş 100 mtrede şişe kırıyormus

• suan için ayarında filan sorun yok :S baya saglam tuttu

• ama uzun vadede olabilir , dürbünede zarar verebilir aklınızda bulunsun

• hayırlı olsun :) yeni başlıyanların kolay kolay elinde dağılmayacağı ve atıcıyı sinir krizine sokmayacağı kadar isabetli dir,ts10 ve promagnum pelletleri kullanın, bir kutu da fx pellet alın ufkunuzu genişletin isabetlikde :)

• hayırlı olsun :) yeni başlıyanların kolay kolay elinde dağılmayacağı ve atıcıyı sinir krizine sokmayacağı kadar isabetli dir,ts10 ve promagnum pelletleri kullanın, bir kutu da fx pellet alın ufkunuzu genişletin isabetlikde :)

suan gamo pro hunter pelletini kullanıorum ama en kısa zamanda dedigin :D pelletlerden alcam üstad