ben bugün yine erken ayrılmak zorunda kalıp tadını alamadım, yarın 9.00-10.00 gibi Paintsign'a gitmeyi düşünüyorum.
kim gelir? kaçta gelir?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ben bugün yine erken ayrılmak zorunda kalıp tadını alamadım, yarın 9.00-10.00 gibi Paintsign'a gitmeyi düşünüyorum.
kim gelir? kaçta gelir?
Ben gelirim!!!
Aynı saatlarde orada olurum sanırım.
yarın ben gelemem
ben de gelirim
Düğün varmış buralarda, nerde acep... Ben Kamber...
0900~0930 gibi PS'da olurum inşallah...
Osman abi de iyi hissedersem katılırım demişti...
Sevgiler,
Hayırdır Osman Abi hasta filan mı?
hakkaten Osman abi hasta mı?
Hayırdır Osman Abi hasta filan mı?
hakkaten Osman abi hasta mı?
Yok yahu, maşallah zımba gibi... Yarın pazar ya, ailevi işler olmazsa o saatlerde gelmeye çalışırmış... Yoksa bir problem yok...
Sevgiler,
Ankara Teamdan duyuru Dünyanın ilk ve son 7/24 buluşan hatta birbirinden kopamayan havalı silah grubuyuz Slogan bu aynen devam
evet, bugün "tadını alamadımcı" 4 kiş vardık.
cmblc
eblemis
bulenth
ve ben biraz daha kurtlarımızı döktük.
[Resim Engellendi: http://img401.imageshack.us/img401/8273/pelletmakro028.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img12.imageshack.us/img12/1420/pelletmakro029.th.jpg]
Sizde günü doldurmuşsunuz.. Buluşma anlarınızda bizde Balık için hazırlık yapıyorduk.. Başka bir yere geçerken arkadaşların yanınada uğradık , birkaçı ilke görüşme imkanımız oldu.. Haftaya şöyle güzel bir organizasyonla hem balık tutabileceğimiz hemde atış yapabileceğimiz bir ortama gidelim ne dersiniz ?
Yakışır
Sizde günü doldurmuşsunuz.. Buluşma anlarınızda bizde Balık için hazırlık yapıyorduk.. Başka bir yere geçerken arkadaşların yanınada uğradık , birkaçı ilke görüşme imkanımız oldu.. Haftaya şöyle güzel bir organizasyonla hem balık tutabileceğimiz hemde atış yapabileceğimiz bir ortama gidelim ne dersiniz ?
Bence de yakışır... Siz ayarlayın, ben "uyaroğlu" olarak hazır kıta bekliyorum...
Sevgiler,
perşembe günü akşama doğru oradan geçeceğim. 3 g ile bağlanırım pc den şoför diğer arkadaş. kızılcahamam istikamet. şirketimiz bu sene oraya çağırdı.
oraya gelirken açarım konuyu ,
'' tuka buraya geldi ankaralılar nerdesiniz '' buluşması