Demekki en az saat 10:00 toplanmamız şart eğer kahvaltı yapacaksak.
11 ekim 2009 pazar günü buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
valla ben biterslik olmaz evde komutandan izin de alabilirsem saat 9 da orda olurum...
benim durumum cumartesi akşam saatlerinde kesinleşir....
-
Benim ve yanımda gelmeyi prensip olarak düşünen 2 arkadaşımın durumları da Cumartesi akşamı kesinlik kazanacak. Kimse katılamazsa bile yanlız gelirim.
Bir öneri: mümkünse katılımcılarımız yakalarına "nick" lerini ve esas isimlerini yazan bir etiket yapıştırsınlar. Birbirimizi tanımada ve hitaplarda çok kolaylık sağlıyor.
Maskeleme bandı bile olsa işe yarıyor. -
Demekki en az saat 10:00 toplanmamız şart eğer kahvaltı yapacaksak.
valla ben biterslik olmaz evde komutandan izin de alabilirsem saat 9 da orda olurum...
benim durumum cumartesi akşam saatlerinde kesinleşir....
Eyvaaah... Biri en geç 10'da buluşalım diyor, biri komutandan izin alabilirsem diyor (hemde bunu diyen aylardır buluşma buluşma diye bağıran dünya dışı dostumuz)...
Arkadaşlar, biz 0630'da buluşup, 1000'da buluşmanın ilk ayağını bitirip brunch için toparlanıyoruz... Öyle komutandan filan da izin almıyoruz... Askerlik mi kaldı?
Bu İstanbulTeam gene nanay galiba...
Sevgiler,
-
Alıntı
Öyle komutandan filan da izin almıyoruz... Askerlik mi kaldı?
Atlatamadık şu 12 Eylül sendromunu.
-
Bana her türlü uyar 5:00 dede buluşabiliriz ki zaten hergün saat 6 da işe gittiğim için her sabah saat 6:00 otomatikman uyanıyorum.
Bazı arkadaşların durumu Galiba cumartesi akşamı netleşecek.Peki keleceği kesin olanlar kimler?
Ben, Allah izin verirse bi arkadaşımla birlikte kesin geleceğim. -
abiler bende kesin geliyorum airguntürk sapkasını takarım herkez tanır beni ikeanın alt otoparkı saat 10:00 - 10:30 olarak değerlendirelim mi ? alt otoparka girişte bagaj kontrol yapılıyormu ? bu ne demesinler
-
Arkadaşlar alt otoparkı derken yalnış olmasın açık otoparkta buluşacağız hani şu girişe yakın olan alt otoparkta.
-
evet girişin orda
ben de sabah erken saatlerde gelebilirim sanırım komutan!!! sorun çıkartmazsa sabah 6-7 gibi de gelebilirim... -
[Resim Engellendi: http://img91.imageshack.us/img91/436/balksz1cl.jpg]
-
buluşma noktası kesinlesti saati de kesinleştirirsek tamamdır.
-
Bana her türlü uyar...
9 dan 9.30 a kadar otoparkta olalım 9.30 dada IKEA Restauranta gider kahvaltı yaparız... Gecikenler oraya gelir olmadı -
benim içinde uygundur.
-
Çok büyük olasılıkla cumartesi öğleden itibaren pazar günü akşamına kadar balık avı için kampta olacağım. Programımız Cuma akşamı kesinlik kazanacak.
Planımızda bir değişiklik olur da balık avı iptal olursa bende katılmak isterim.
Bu durumda aracında yeri olması halinde Polat Ağabey'e eşlik edebilirim.
Katılamazsam da bütün arkadaşlarıma şimdiden keyifli bir gün diliyorum...Kazasız belasız, isabetli atışlar..
Selamlar & Saygılar,
Mehmet Çelebi -
Pazar günü 9-9.30 arası IKEA alt otoparkta olmaya çalışacağım.
-
Arkadaşlar, hafta sonu bir misafirim olacağından buluşmaya katılma ihtimalim maalesef ortadan kalktı.
Hepinize keyifli atışlar. -
Arkadaşlar bende, oğlumla gelebilirim. Pazar sabahı 09:00-09:30 arası İkea açık alt otopark. Görüşmek üzere
Bülent Eğinlioğlu
-
İkea buluşma saati 9:00 - 9:30 arası kesinleşti galiba.Ataşehir'den geliyorum , aracı olmayan ve gelmek isteyen arkadaş varsa bu civarlarda bir yerden alabilirim.
-
Arkadaşlar Selam, ben ogen in arkadaşı imdat, ogenle birlikte kararlaştırılan saatte pazar günü orda olacağım.
-
Ben de varım buluşmada eğer sabaha kadar birşey olmazsa. Umarım otopark o saatte çok kalabalık olmaz, birbirimizi nasıl tanıyacağız yoksa :).
-