Daha Çok Göster[Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/091011/temp/n92p9vcz.jpg]
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8- kerem kalyoncu ( KALYONCU )
9-
10-
11-
12-
13- Klingonlu (Gökmen)
14-
15-
16-
11 ekim 2009 pazar günü buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8- Kerem (Kalyoncu)
9- İmpo (Taylan)
10-
11-
12-
13- Klingonlu (Gökmen)
14-
15-
16- kaynak34 (ali) -
1-
2-
3-
4-
5- jimih ( Rehşan )
6- Avcı (Siyami)
7- Kardeşim
8- Kerem (Kalyoncu)
9- İmpo (Taylan)
10-
11-
12-
13- Klingonlu (Gökmen)
14-
15-
16- kaynak34 (ali) -
ooo nihayet istanbul team i tekrar dan kurdunuz arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun,inşallah sık sık buluşur iyi den iyiye kaynaşırsınız
dikkatimi çeken el yapımı bir pcp tüfek ( o crosman tabanca mıydı öncesinde ) jimih nickli arkadaş aranızdamıydı sanki o kişide bundan var olduğunu hatırlar gibiyim
tekrardan hayırlı olsun buluşmanız
Selanmlar sideprensi07,
Doğru hatırlıyrsun, hayatına 2240 ololarak başladı ve 22XX olarak devam ettiriyor benim tüfek. Nihayet krono ile de ölçüm yaptım 5 atışta 770-780 arası 14 grains JSB saçma ile, idare eder. Teşekkürler İmpo Taylan abi.
-
1-
2-
3-
4-
5- jimih ( Rehşan )
6- Avcı (Siyami)
7-
8- Kerem (Kalyoncu)
9- İmpo (Taylan)
10- by BASS.i.c (İmdat)
11- osb
12- Ogen (Tunç)
13- Klingonlu (Gökmen)
14- mbe (Bülent)
15-
16- kaynak34 (ali)Düzenle seçeneği diğer forumlardaki gibi sürekli açık olsaydı baya işimize yarardı.
-
1-
2-
3-
4-
5- jimih ( Rehşan )
6- Avcı (Siyami)
7-
8- Kerem (Kalyoncu)
9- İmpo (Taylan)
10- by BASS.i.c (İmdat)
11- osb
12- Ogen (Tunç)
13- Klingonlu (Gökmen)
14- mbe (Bülent)
15- triatlet (Cansın)
16- kaynak34 (ali)Tek kelime ile çok güzel bir gündü. Fotoğraf ve videolar için teşekkürler. Tekrar buluşmak dileği ile, herkese selamlar.
Bülent ve Cansın Eğinlioğlu
-
hayırlı olsun arkadaşlar İstanbul team ın bugunku buluşmanız çok guzel geçmiş bende pazar günü malesef çalıştıgımdan dolayı aranıza katılamadım eger çalışmamış olsam mutlaka kesinlikle aranızda olmak sizlerle tanışmayı çok isterdim fırsatını buldugum ilk buluşmada görüşmek dilegimle saygılarımla
-
Polat abi ile birlikte katılmayı planlıyordum,ama aksilikler nedeniyle katılamadım.
Gerçekten çok hoş bir buluşma olmuş.
Tekrarlarında bende aranızda olmayı isterim. -
1-Mert
2-Ufuk
3-Okan
4-Anymess (Mehmet)
5- jimih ( Rehşan )
6- Avcı (Siyami)
7-
8- Kerem (Kalyoncu)
9- İmpo (Taylan)
10- by BASS.i.c (İmdat)
11- osb
12- Ogen (Tunç)
13- Klingonlu (Gökmen)
14- mbe (Bülent)
15- triatlet (Cansın)
16- kaynak34 (ali) -
Hepinize tebrikler;d;.
Daha önce de yazdığım gibi benim de katılmam maalesef mümkün olamadı. İnşallah bundan sonrakine. -
Budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
1-Mert
2-Ufuk
3-Okan
4-Anymess (Mehmet)
5- jimih ( Rehşan )
6- Avcı (Siyami)
7-
8- Kerem (Kalyoncu)
9- İmpo (Taylan)
10- by BASS.i.c (İmdat)
11- osb (Ömer)
12- Ogen (Tunç)
13- Klingonlu (Gökmen)
14- mbe (Bülent)
15- triatlet (Cansın)
16- kaynak34 (ali) -
Çok güzel...
-
inşallah bir dahaki buluşma daha güzel olacak
-
Bir dahaki buluşmamızda mangal partiside verelim. Böylece daha uzun kalır sohbet edebililiriz.
Geçen buluşmamızda pelletler havalarda uçuşurken fazla sohbet edemedik. Kalabalık yüzünden İkea dada aynı masaya hep birlikte oturup muhabbet edememiştik. Bir daha ki buluşmamızda daha erken buluşalım çünkü ikeada yer bulmak çok zor oluyor.
Bu arada ben 200 pellet kullanmışım. 4 kere dolum yapmıştım. -
7 sayfa olmuş hala 7 numaranın kimliği meçhul mü?
5 numaranın kardeşi yazında boş kalmasın
Bu sitede yeniyim ama konuşmalardan anladığım kadarıyla ankara team ile bir yarış durumu var gibi
hangi team kaç kere buluşmuş yazılsın da skoru bilelim
-
Alıntı
Bir dahaki buluşmamızda mangal partiside verelim. Böylece daha uzun kalır sohbet edebililiriz.
Çok iyi olur.Ama bi dahaki sefere belki daha düzlük ve daha ferah bir yer aranabilir.
AlıntıBu sitede yeniyim ama konuşmalardan anladığım kadarıyla ankara team ile bir yarış durumu var gibi
Ankara Team ile yarış olsa olsa bu hobiden keyif alma yarışı olur.Belki kendimizi davet ettiririz , belki onları burada ağırlarız , o zaman gazozuna atış yarışması yaparız.
-
- Resmi Gönderi
Unutulmaması gereken bir konu varsa o da bu forumlarda ilk toplu buluşmaların istanbulda gerçekleştiği, gelenekselleştiği, hatta ülke çapında buluşmaların yapıldığıdır, AnkaraTeam in istanbuldan gaz alıp gayretle istanbulu solladığıdır, çünkü AnkaraTeam in her ferdi tek başına organize olup ekibi toplar, oysa istanbulda herkes 1 veya 2 kişiden buluşma sağlamasını bekleyerek tüm yılı buluşma yapmadan geçirir, neyseki artık bu miskinliğin bitiş sinyalleri kendini göstermeye başladı, birde herkes bizden organizasyon yapmamızı bekledi, aslında çok büyük bir organizasyonu bahar aylarında başlattık ama maalesef ekonomik sıkıntılar ve ekip içinde kırılmalar, bu projeyi hayata geçirmemize engel oldu, bunun telafisini AirArms S410 ların bu ay sonu yurda girmesiyle ülke çapında bir tanıtım organizasyonunu istanbulda gerçekleştirmeyi planlıyoruz, umarım hava şartlarının müsade edeceği bir hafta sonu bu buluşmayı hayata geçireceğiz ve sürprizlerimiz olacak.
-
Çok şükür.. kurşun döktürtelimde nazara gelmeyesiniz....
Ama en afilliniz kilingonlu çıkmış... Nede olsa yarı AnkaraTeam'lı sayılır
-
Çok şükür.. kurşun döktürtelimde nazara gelmeyesiniz....
Ama en afilliniz kilingonlu çıkmış... Nede olsa yarı AnkaraTeam'lı sayılır
Ağlıciim şindi, niçin böyle söylüyorsunuz kuzum
-