Uzun zamandır planladığımız buluşma bu cumartesi öğleden sonra yapılıcak gelebilecekler yazarsa sevinirim.
10 ekim cumartesi günü(bu haftasonu) buluşması kimler gelebilecek?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben tabiiyki.
-
pcp im modıfıyede olmasaydı gelmeye çalışırdım gıdecek olan arkadaşlara hayırlı atışlar dilerim
-
Okul aile birliği toplantısı sebebiyle benide bu seferlik affedin.Herkeze selamlar.
-
bir aksilik olmazsa bende arkadaşımla geliyorum.bir buluşma yerinde toplanıp hep beraber gideriz.buluşma yeri carfur olabilir.
-
Bir aksilik cıkmazsa ben gelecegim.
-
bende aksilik çıkmazsa gelicem.
-
Büyük olasılıkla carrefourda buluşucaz
-
Ben ve 3 arkadaşım gelicek aksilik olmazsa
-
Yarın hangi saatlerde gelebilirsiniz öğleden sonra ona göre carrefourda buluşma saati verelim.
-
saat 2 iyi mi??
-
20 kasım daki istanbul pilastik fuarına katılmaya karar verildi.yetiştirmemiz gereken makina aksamları var o yüzden cumartesi mesaisini uzatmak zorunda kaldık. o yüzden bu cumartesi gelemiyorum atışa giden tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
-
Carrefourun yanında selçuk ilaç deposunun önünde(carrefourun çekirge tarafındaki kısımda yan yolda)orda saat 14:00de buluşucaz.Gelmek isteyenleri bekleriz....
-
Gidilecek yer neresi? Biraz işim var daha sonra katılmaya çalışacağım
-
Kimse gelmicek gibi kimseden ses çıkmıyo iptal olucak gibi ihsan gelseydi onun yere giderdik.Böyle giderse ankaraya taşınıcam
-
saat 14:00-14:15 arası selçuk ilaç deposu(carrefourun yan tarafı) yanında gelen arkadaşlarımı beklicem oradan Atatürk kent ormanına gidicez mangal atış vs.. yapıcaz gelenleri beklerim.Arabada 3 kişilik yerim var
-
Evet atıştan yeni döndük ben ve 3 arkadaşım orhaneli yolu üzerinde(carrefourdan 40km uzakta) mükemmel bir mekan bulduk.Akarsu kenarı 50-60m lik atış alanı(yarım ada şeklinde tam ortasında bir mekandı mangal yaptığımız yer 200-250m yakında kayalıklarda mağra vardı vakit olsaydı orayada gidicektik:D) yanındaki arsada yaklaşık 200 metrelik boş bir alan mevcut atış için mükemmel bir alan tavsiye ederim.Mangal yaptıktan sonra 2 saat boyunca akarsu kenarında atış yaptık.(tıkınmaktan vakit kalmadı:D)Foto çekemedik ama iyi vakit geçirdik.Bi dahakine fotolu güzel bi bölüm hazırlarız.
Büyük ihtimalle bir sonraki buluşma gene orda olur.Not: atatürk kent ormanında mangal yasak olduğu için farklı bir bölgeye gittik iyide oldu