konuda yazmış olduğum dürbünü sipariş ettim ebaydan stoeger x20 de kullanicağım dürbünü. üstadlardan görüşlerini bekliyorum
BSA Sweet Series 3-12x40mm AO Duplex Rifle Scope
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Zaten sipariş etmişsin, neyin görüşünü istiyorsun, yakında göreceksin zaten Hayırlı olsun...
Sevgiler,
-
hayırlı olsun, kesinlikle dampa ayak ile kullanın.
-
konuda yazmış olduğum dürbünü sipariş ettim ebaydan stoeger x20 de kullanicağım dürbünü. üstadlardan görüşlerini bekliyorum
Üstad değilim ama, satıcının feedback puanı azcıcık düşük ama, sorun çıkacağını zannetmiyorum. Hayırlı Olsun. Kaliteli görünüyor, dampa ile bu özellikte dürbün uzun süre işini görür.Güle güle kullan.
-
Satıcının feedback puanı gayet iyi. Arada bir iki negatif feedback, kümülatif puanı 98-97 seviyesine düşürebiliyor. İşlem sayısı yüksek olduğundan da aksilik yaşanması ve doğal olarak negatif feedback alma ihtimali yükseliyor. Bir problem yaşanacağını hiç sanmıyorum.
-
görüşleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu benim ilk yurtdışı siparişim normalde kargoyla gelen ürünü 2 gün zor bekliyodum kendimi bir nevi sabır testine soktum
-
peki şimdi bu dürbün sorunsuz geçecekmi elinize,gümrükte takılma vs vs problem olmayacak değil mi?Linkteki fiyattanmı satın aldınız?
-
valla öyle umuyorum gümrük te takılmaz diye düşünoyorum hediye paketi şeklinde gönderttirdim ama takılsa bile fiyatı 100 euronun altında olduğu için vergiye tabi olmuyor 2 ytl karşılığında alıyorsun diye biliyorum.Birde bu aldığım fiyata kargo ücreti dahil satıcının bana attığı maile görede 15 ile 30 gün arasinda ürünüm gelirmiş
-
- Resmi Gönderi
valla öyle umuyorum gümrük te takılmaz diye düşünoyorum hediye paketi şeklinde gönderttirdim ama takılsa bile fiyatı 100 euronun altında olduğu için vergiye tabi olmuyor 2 ytl karşılığında alıyorsun diye biliyorum.Birde bu aldığım fiyata kargo ücreti dahil satıcının bana attığı maile görede 15 ile 30 gün arasinda ürünüm gelirmiş
Takılmadan geçerse şanslısınız, aksi halde takılırsa egm den içişleri bakanlığına kadar ciddi bir prosedür sizi bekliyor, yada geri gönderirsiniz, çünkü dürbün yada silahlar özel izne tabii ürünlerdir.
-
yorumun için çok teşekkür ederim mustafa abi içime bir kurt düştü şimdi inşallah ben o şanslı grubun içindeyimdir gümrükte takılsada benim için bir teccübe olacağı kanısındayim çünkü ilerde birçok farklı eşya getittirmek isteyeceğim muhtemelen . inşallah burnumdan gelmez
-
dürbün sağlim elime ulaştı 7 sinde sipariş vermiştim bugün dürbünüm geldi açıkcası beklediğimden kısa sürede geldi. gümrükte takılmadan geldi çok sükür sadece bir açıp bakmışlar geri kapatmışlar sanırım. iyi forumlar
saygılar.
incelemede bulunmak isterdim ama dürbünlerden hiç anlamam eğer merak eden arkadaşlar olursa resimlerini ekleyebilirim
-
Gözünüz aydın. İyi günlerde kullanın.
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
tabii ki öğrenmek isteriz özelliklerini...yani buradan alacağımız 300-500 TL arası dürbünlerden ne farkı (+,-) özellikleri var. bir de kargo dahil olmak üzere fiyat avantajınız nedir bu üründe. SAYGILAR...
-
evet dürbünü merak edıyorum bende almak isterim