Merhabalar, forumda bulurum umuduyla aradım ama bu konuyu bulamadım.
3-4 ay önce aldığım Red-Dot ım çalışmıyor daha doğrusu meraklı arkadaşlarımdan birisi açık konumda bırakıp pilini bitirmiş. Sorum şu; pili nerededir? Red-Dot sökülebilen bir aksesuar mıdır? Eğer sökülebilen bir yapısı varsa pili temin etmek mümkün müdür?
Teşekkürler.
Red-Dot çalışmıyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet, reddotlarda enerji kaynağı olarak pil var. ve değiştirebilirsiniz.
-
Pili muhtemelen cr2032 dir ve saatçilerde bulabilirsiniz.
-
red dot un üstündeki büyük kapak açma kapama başlığı,, hatırladığım kadarı ile o tekerin üstünde ince tırtıklı kapak var,sol 2 parmağınız ile altdan tutun,sağ 2 parmağınız ile de o tırtıklı kapağı çevir,kapak açılacaktır,
-
red dot un üstündeki büyük kapak açma kapama başlığı,, hatırladığım kadarı ile o tekerin üstünde ince tırtıklı kapak var,sol 2 parmağınız ile altdan tutun,sağ 2 parmağınız ile de o tırtıklı kapağı çevir,kapak açılacaktır,
Kadir abi, aynı pil bitme durumu bana da olmuştu açık unutmuştum. öyle 4 parmakla çıkabilecek birşey değildi benimki. 2 tane penseyle bikaç dakika uğraştıktan ve onlarca derin çizikten sonra açabilmiştim o kapağı. Optima 1x40 red dot idi. Çizikleri gördükçe artık açık unutmuyorum
-
acele etmeyeceksin ;kihhik,sökülmüyor diye hemen anahtar takımına sarılma üst kapağı sökmüye çalıştın parmağın mı acıdı hemen bir bez parçasın dan yardım al benim red dot da optima