arkadaşlar selamlar av tüfegi almayı düşünüyorum bu konuda cok amatörüm bıldırcın keklik tavşan nadiren de domuz avı icin kullkanıcam.en fazla 1000 liraya kadar cıkabiliyorum bu ücret e kadar hangi tüfegi önerirsiniz arm san yada ata olabilirmi şimdiden tesekkürler.
tüfek secimi yardım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
selam önce çiftemi süperpoze mi otomatikmi ilk ikisi için huğlu ki bende huğlu süperpoze var 16 yıldır sorunsuz otomatikte akkar kullanıyorum ayrıca yerli otomatikte solak mekanizmalı arm san da olabilir ayrıca bu iki markanın servis veparça bakım konularında hiç sorun yok
-
selam önce çiftemi süperpoze mi otomatikmi ilk ikisi için huğlu ki bende huğlu süperpoze var 16 yıldır sorunsuz otomatikte akkar kullanıyorum ayrıca yerli otomatikte solak mekanizmalı arm san da olabilir ayrıca bu iki markanın servis veparça bakım konularında hiç sorun yok ayrıca ikisininde fiyatı 1000 liranın altında
-
Armsan solak mekanizmalı tüfek üretmiyor.Akkar,lazer ve hatsan üretiyor şu an.diğerlleri sadece emniyetin ve dipçik açısını deiştiriyorlar.saygılar
-
hem otomatik hem spoze huğlu kullanıyorum, huğludan arkadaşıma özel yaptırdım ayriyetten yedek kısa namlu da yaptırdım ikisinide sorunsuz kullanıyorum.
-
1000 TL'ye alınabilecek otomatik Sarsılmaz ve de sarsılmaz üretimi Franchi olur.
Otomatik alırsan Franchi al. 71 namlu mobil şoklu.3 numara şoku tak tavşan ve keklik için iyidir.
süperpoze için ise huğlu en idealidir.
-
Otomatik alacaksan Armsan 612 W modelini tavsiye ederim.Poze düşünüyorsan yıldız derim.
-
slm ben 2yıldır atanın marocchı fırmasına ıthal ettıyı otomatıgı kullanıyorum sıddetle tavsıye ederım ata fırmasını bu sılah ıcın tebrık ederım
-
süper poze düşünüyorsanız kesinlikle Huğlu Eagle modelini bi ilceleyin derim. ben bir iki gün önce 900 tl ye aldım bana göre on numara bir tüfek
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100411/8i3arj65.jpg]