Daha nice ,mutlu ve paylaşımlı yıllara
AirGunTürk'ün Kuruluşunun 3. yılı Kutlaması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Nice uzun yıllara hep beraber ermek dileğiyle.
-
Yıldonümü Yaklaşıyor hortlatalım şimdiden
-
ik kurudluğu zamn üye olmuştum kısmet üçüncü yılda aktifleşmekmiş
-
ik kurudluğu zamn üye olmuştum kısmet üçüncü yılda aktifleşmekmiş
3 değil yıl itibariyle 13 yıl oldu ☺️
-
Bende 10 yılı geçmiştir sanırım üye idim. Üyeliğim düşmüş.. 2 ay önce yeniden üye oldum??
-
Nice 13 yıllara diyelim???????
-
-
-
Nice yıllara..
-
Mutlu yıllar
-
Eskiden buralar hep dutluktu demek isterdim.Şuan dutluk eskiden fazlaca aktifti
-
Nice mutlu başarılı yıllara
-
15 yıl dolmuş. 16. yılın sularında yüzüyoruz. Bazı hobidaşlar terki diyar eyledi, bazıları belki hobiyi bıraktı. Herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
-
Her yaşayan ölür, her yeni eskir; yaşlanan herkes zevâl bulur. Her şey fanidir, gider.
Kimi de geldi yenileniyor. Geçiyor zaman.
-
Konuyu tam olarak bilmediğimi için tam bir yorum yapamayacağım ancak bu sitenin kurucu babaları neredeyse ansiklopedik bilgiler bırakıp gittiler, bu derece bilgi sahibi insanlar ve arkasında belki milyonlarca dolarlık yatırım olan bir sektör ve potansiyel olarak hobiye gönül verenlerin,tüketicilerin buluştuğu bir forum , hepsi ayrı telden çalıyor. Takip ettiğim Amerikan menşei forumda bu birliktelik mevcut. Bizim güzel ülkemizde maalesef biri yükselirken onun eteğinden tutup indirmeye çalışan çok oluyor. Forumumuzu mevcut haliyle ayakta tutmaya çalışanlara selam olsun,sağolsunlar.
-
mustafa serdar abi ne yapıyor bilgi var mı?
-