Üzerime fazife değil ama bu hafta başlığı ben açıyım dedim. Domuz gribi nedeniyle eğitime verilen bir hafta tatil vesilesiyle felan filan bu hafta buluşmaya katılıcam Ankara team'e yakışır bir buluşma olması dileğiyle Herkesi bekliyorum
31 Ekim Domuz Gribi Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Grip olamayan gelmesin mi yani Ben geleceğim bu hafta , hazırlıklara başladım
-
Üzerime fazife değil ama bu hafta başlığı ben açıyım dedim. Domuz gribi nedeniyle eğitime verilen bir hafta tatil vesilesiyle felan filan bu hafta buluşmaya katılıcam Ankara team'e yakışır bir buluşma olması dileğiyle Herkesi bekliyorum
Yavuz, herkezi bekliyosunda sen nasıl gidecen buluşmaya? -
Yavuz, herkezi bekliyosunda sen nasıl gidecen buluşmaya?Abi merak etme onu da düşündüm ben
-
Bir aksilik olmazsa ben de gelirim.
-
ben bugünde ordaydım, yine gelirim
-
domuz gribi çalışmalarında belediyeye yardımmı etceksiniz şimdi
-
Grip olamayan gelmesin mi yani Ben geleceğim bu hafta , hazırlıklara başladım
Aferin aferin... Haftalardır gelmiyorsun, tam ben Ankara dışına çıkıyorum, katılamayacağım, geliyorsun... Yoksa sen beni sevmiyorsun?
Şaka bir yana, sizlere iyi ve eğlenceli atışlar AnkaraTeam... Yokluğumu hissettirmeyin (bol fotograf çekin)...
Sevgiler,
-
Ben Domuz gribi oldum iyileşirsem gelirim.
-
Günün anlam ve önemine binaen sincaplarınızı domuz siluetiyle değiştirirsiniz artık
-
evren getirecekti domuz momuz ama ne oldu bilemiyorum.
-
Geliyor bu hafta. =)
-
Domuz gribine yakalanip yakalanmadigimizi kolayca anlayabiliriz, ilisikteki fotograf da DOMUZ GRiBiNE yakalanmis bir insanin goruntuleri var. Eger aynaya baktigimiz da bu belirtileri görürsek, acilen hastahaneye basvurmamiz gerekiyor...
Hepimize
saglikli gunler dileklerimle...The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Osman bey bu arkadaş Ankaralımıydı?
-
Güleceğim yoktu hiç.. ilahi Osman ve Mustafa Abi....
-
Mustafa bey ,,Ankarada olsa tanışırdık kendisiyle,,eline bir silah verir gripten kurtulmasını sağlardık,,grip basit kalırdı Kanser yapardık kendisini...İnternet ortamındada dikkatli olmak lazım domuz gribi oradanmda bulaşabiliyormuş...PC monitörlerine bakarken maske takmayıda ihmal etmeyin bence.. -
valla abi bu gribin bir düşünsel olarak bulaşmadığı kaldı onu da ben başaracağım galiba
-
hava sabah 06.00da aydınlanıyor hava ve yol durumu müsait olursa büyük ihtimal 1. çamlıkta olurum.
-
Yarın gelemiyorum.. herkese iyi atışlar, bol eğlenceler... Yarın Ümitköye gitmem gerekiyor...
-
Ben de o kadar erken olmasa da gelirim.
-