Arkadaşlar,böbrek taşı olanlar artık kışın gelmesiyle sızlanmaya başlayacaklardır.
Bunun içindirki şimdi size tavsiye edeceğim formülü kullanırsanız taşlarınızın yok olduğunu veya çok küçülüp düştüklerini göreceksiniz.
Gelelim formüle;
Yaklaşık 500 gr.Ebegümeci otunu toprağa yakın yerden kesip 2,5 lt suya koyup kaynatıp sabahlarıda aç karnınıza bir bardak içiyorsunuz.
Hepsi bu kadar.
Bu doğal yöntem olup ben ve eşim çok kez kullanmamıza rağmen hiç bir sakıncasını görmedik.Benim 1 adet eşimin 9 adet taşı bu yöntemle yok oldu.
Hatta eşim kullanmaya başladığında 5 aylık hamileydi ve düşük tehlikesi taşıyordu,çok şükür çocuklarımız sağlıklı doğdu.
Bu su acı olduğundan eğer içmekte zorlanırsanız,bir zeytinin çekirdeğini çıkarıp dilinizin üstüne yerleştirin ve suyu öylece için.
Bu sayede diliniz zeytinin tuzlu tadını alacağından içtiğiniz suyun tadının farkına bile varmayacaksınız.
Ha taşlarınız yok olduktan sonrada bana Allah razı olsun demeyi unutmayın.
Zira ben bu formülü veren, hastane odasında tanıştığım Tokat'lı teyzeye sürekli dua ediyorum.
Hiç unutamıyorum,taşını aldırmak için verilen randevu gününde, ameliyattan önce tekrar ultrasona girdiğinde doktorlar taşı bulamayınca acayip şok geçirmişlerdi.
Allah (cc) herkese acil şifalar versin.