Kimler kimler kimler?? Bizler Wrooommluycaz bu hafta Cmblc, gmby, ben başka kimler geliyorr..
07 Kasım C.Tesi Buluşması (wroooooomm)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben yine güneş doğarken 1 ya da 2. çamlıktayım.
-
Mustafa abinin bahsettiği mevzu buydu demekki, atv turmu yapıyosunuz ? sizi gidi siziiiii
-
Ben yine güneş doğarken 1 ya da 2. çamlıktayım.
+1 (çok büyük ihtimal)
-
ama ATV lerin üzerine binmedne, Radio kontrolle tur yapacağız
Hani kimseden ses seda yokk BU GÜN CUMA AKŞAMI unutmayın.. Yarın sabah buluşma var hatırlatıyorum.. Başka kimler gelecek.
-
Hanımın doğumgünü. Brunch a gideceğiz
İyi eğlenceler
-
Son anda bir problem olmazsa bende geliyorum. Köksal Abi, wrooomm lamak ne demek? becerebilirsem bende wrooommlamak isterim. Bu arada ateşli getiriyomuyuz? benim ruhsatı buldum.
-
İyi eğlenceler
Hanımefendinin doğum gününü kutlarım Bülentcim... Üzülme, her hafta atıştayız
Sevgiler,
-
Köksal, 0745 uyandırma servisi 0830 hareket... Kapiş?
Sevgiler,
-
Ben ancak 10-11 gibi aranıza katılabilirim.. Sabah ufak bir işim var halletmem gereken.. sanırım o saatte çamlıktan aşağıya inmiş olursunuz... O zaman Aşağıda görüşürüz..
-
İyi eğlenceler
Bülentciğim bende nice yaşlara diyorum.
Ancaaaak brunch denilen öğün saat 12 hatta 13de bile alınabilir, dolayısıyla sabah erken atışa gelsen, dönerken eve bir çiçek alıp gitsen ???
-
bu arada vrommlayacak arkadaşlar:
eğer doğru şeyi düşünüyorsam vromlayan şeylerin bangleyen şeyler yakınında hareket etmesi çok sakıncalı olur
hareketli hedef zor bulunuyor
-
Buluşma kaça kadar sürer 3-4 bulursa ben de dersaneden sonra gelmek isterim hem de yeni tüfeğimle atış yaparım
-
Buluşma kaça kadar sürer 3-4 bulursa ben de dersaneden sonra gelmek isterim hem de yeni tüfeğimle atış yaparım
silahın hayırlı olsun, ben saat 13e kadar orada olurum sanırım.
-
-
İyi eğlenceler
Bülent eşine nice mutlu yıllar dilerim ama; senin bu yazdığın mesajı okumuyor değil mi?
-
Yav bu 'wrooomm' ne demek? Biri açıklayabilirmi
-
Yav bu 'wrooomm' ne demek? Biri açıklayabilirmi
Bu "wroooomm", çizgi romanlarda arabaların ani kalkışta çıkardıkları sestir ve Köksalcada da RC OffRoad oynacağız demektir...
Sevgiler,
-
Ben bu hafta da yokum arkadaşlar. Tekrardan iyi eğlenceler.
-
Kız arkadaşım yarın Ankara'ya geliyor acil bir karar ile sabah katılamıyorum.. Wrooommlayamıyorumda, Banglayamıyorumda :p Kusura bakmayın.. Eğer kandırabilirsem Paintsigne geliriz birlikte. Herkese iyi eğlenceler.
-