gamo delta foxun yayını değiştirsem gücü artarmı.tüfeğe ne gibi avantaj veya dezavantajı olur bilgi lütfen
gamo delta foxun yayını değiştirsem gücü artarmı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
O tüfek kısa mesafe atışları için tasarlanmış, düşük güçte bir silah. Modifiyeye uygun olduğunu sanmıyorum. Güçlü yayla hem isabet sorunu çıkar hem de diğer aksam zarar görebilir. Bence uğraştığınıza değmez
-
Gamo delta fox inceleme fırsatım olmuştu. yayı kurma kolunun destek aldığı yerler sertleştirilmiş plastik kullanılmış. sanıyorum daha kuvvetli bir yay takılırsa çatlatma kırma gibi sorunlar olabilir. ama denemek istiyorum derseniz hatsanın mod 33 tarzı tüfekleri var onların yayı uyum sağlayabilir. suanki hızı 160mt/sn o yayı takarsanız 200mt/sn çıkar. ben olsam takmam o gövdeye uygun bir yay takılmış zaten.
-
Sadece yayı değiştirerek güç elde etmek kağıt üzerinde mümkün görünse de, tüfeğin iç mekaniği eğer bu stresi kaldıracak altyapıya sahip değil ise , tüfeğin zarar görmesi dahil, güçlü yayı tutamayan tetik tırnağının kırılması olasılığı nedeniyle kendiliğinden ateş alması bile mümkündür. Güç istiyorsanız daha güçlü bir tüfek almanızı tavsiye ederim. Pek bilinen bir tüfek değil ve modifiye edildiğini de hiç duymadım.
-
bazı arkadaşlar yayın altına pul atıp tüfeğin etkisini arttırdıklarını yazmış aynı işlemi ben yapsam nasıl olur peki.tüfeğin gücünü arttırmak için görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
-
Pul koymak tüfeğin gücünü bir miktar arttırabilir ama eğer yay kurulma anında tam kapanma yapıyor ise, pul koyduğunuzda tüfek kurulamaz. Ayrıca kurulma anında tam kavuşan yay'ın ömrü çok kısa olur. Kısa zamanda kırılır.
-
Pul koymak tüfeğin gücünü bir miktar arttırabilir ama eğer yay kurulma anında tam kapanma yapıyor ise, pul koyduğunuzda tüfek kurulamaz. Ayrıca kurulma anında tam kavuşan yay'ın ömrü çok kısa olur. Kısa zamanda kırılır.
+1 ..
-
yay sıfır kapanmıyosa ki kapanırsa zaten koyamazsın , bence pul koymak iyi bi fikir 1-2 kg artarsa yay tansiyonu bu doğrudan pellete yansır