Enteresan bir durum; şu dakikaya kadar buluşma başlığı açılmamış. Aslında Gerek de yok ya!!! Neyse ben sabah 06:30 gibi 1. çamlıkta olurum.
14 Kasım 2009
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende 10 civarlarında PS de olurum..Tüp boş doldurmak gerekiyor.
-
İnşallah bir aksilik çıkmaz da bu hafta aranızda olabilirim.
-
Bende katılacağım herhalde... Görüşmek üzere...
Sevgiler,
-
Bende 10 civarlarında PS de olurum..Tüp boş doldurmak gerekiyor.
Osman abi sen yine de gelebildiğin kadar erken gel. Ben geçen hafta tüpü özellikle pazar günü doldurttum, sabah erken tüp problemi yaşamayayım diye. Havamız var yani.
-
Osman abi sen yine de gelebildiğin kadar erken gel. Ben geçen hafta tüpü özellikle pazar günü doldurttum, sabah erken tüp problemi yaşamayayım diye. Havamız var yani.
Tamam Kamuran ,,Sağol,, erken gelmeye çalışırım..
-
Enteresan bir durum; şu dakikaya kadar buluşma başlığı açılmamış. Aslında Gerek de yok ya!!! Neyse ben sabah 06:30 gibi 1. çamlıkta olurum.
Kamuran Abi, evden izin alabilirsem sabah seni yalnız bırakmam. Bu hafta ateşlide getiriyorum , bu gün bi sürü fişek aldım. -
6.30 1. çamlık, 100 metre atışlara devam edelim. hedef kağıdı ve hedeflik (mukavva kutu) getirelim...
-
Gorusuruz sabah
-
Uzun bir aradan sonra herhangi bir aksilikle karşılaşmazsam bende aranıza katılacağım.
-
E ben de gelirim artık herhalde.
-
Eee bu saat oldu ne resim var ne bi mesaj var ne yaptınız ankara team ?
-
Kalabalık bir buluşma gerçekleştirdik...Hava muhalefeti nedeniyle atışlar kısa sürdü sohbet muhabbet güzeldi..katılımcı arkadaşlara teşekkürler..
Bende hiç foto yok.çekenler ekler sanırım.
Katılımcılar,,
Kamuran,Erdem,Murat,Serdar,Atila,Osman,Evren,Mustafa,Köksal,Cem,Bülent,
Yazmadığım unuttuğum varsa bilemiyorum.11 kişi,şu an aklıma gelenler. -
Buluşmada,Kim Tripot unuttu ise bende bilgisi olsun..
-
Evde canım sıkılıyor ne yapayım diyen varsa , saat 14.00 civarlarında PS ye gelebilir ben şimdi gidiyorum..
-
Evde canım sıkılıyor ne yapayım diyen varsa , saat 14.00 civarlarında PS ye gelebilir ben şimdi gidiyorum..
Geliyorum...
Sevgiler,
-
benim de ayarlı anahtarım gmby de kaldı sanırım. Tripod'un üzeri mavi bantlanmış birşey varsa o da benimdir.
-
benim de ayarlı anahtarım gmby de kaldı sanırım. Tripod'un üzeri mavi bantlanmış birşey varsa o da benimdir.
Murat İngiliz anahtarı ve kerpetenin bende kalmış idi Evrene emanetlerini verdim. Malzemeler için teşekkürler.
-
Geliyorum...
Sevgiler,
arrggghhhh
ben sabah 6.30-8.00 arası tek başıma atış yapmıştım, bileydim krediyi öğleden sonraya kullanırdım
-
arrggghhhh
ben sabah 6.30-8.00 arası tek başıma atış yapmıştım, bileydim krediyi öğleden sonraya kullanırdım
Fazla kalamadım 1.5 -2 saat takılabildik Cem'de gelmişti..Ama Hava iyi gibi görünmesine rağmen rüzgar ve ayaz vardı..bayağı titredik...ısrarcı olmadık hava ile inatlaşmadık..
-