21 kasım günü cumartesi uludağ-kirazlı yaylada ben ve arkadaşım atış yapıcaz gelmek istenyen arkadaşlar cumartesi sabah 9:45-10:00 arası carrefour otoparkına gelsin.Gelmek isteyenler alta yazsın.(not:yemek ve yakıt ortaklaşa ödenicek.)
21 kasım cumartesi buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yarın gidiceğimiz yerde değişiklik oldu atış için uygun bir yer bulduk adı hüseyin alan yarın ordayız uludağ yolu 9.kmde ağaçlık ve çevresi açık bir yer gelmek isteyenler 5tl(yol gidiş-geliş)+10tl(mangal) toplam 15tl para getirsinler 2 kişilik yerim kaldı arabada (aracı olan arkadaşlar gelirse daha kalabalık olabiliriz)yarın buluşma yeri olarak carrefour otoparkı saat 9:45-10:00 arası buluşmadan sonra hemen yemek için alışveriş yapıcaz.Gelmek isteyenler pm veya alta yazabilir.Dağda atış kızarmış kanat ohh miss gibi
-
Atışa gittiniz mi? Nasıl geçti?
Selamlar -
Evet gittik hemde 2 hafta üst üste güzel yer kimseler yok 150-200 metrelik bir açıklık vardı.Mangalda on numaradıydı arkadaş saolsun:D Arkadaşın biri mod 125le 140 adımdan yaklaşık 80-100 metre gibi mesafeden kutu kolayı vurdu.Şok geçirdik
-
eee yeni bluşma ne zaman ????
-
Sınavlar bitsin ara tatilde daha büyük bi buluşma ayarlıcam ocak sonu gibi 1-2 haftaya başlık açarım kalabalık oluruz.
-
hatsan marka tüfeğimi değiştirip bugün stoeger x20 aldım denemek ve buluşmak için sabırsızlıkla bekliyorum