Merhaba arkadaşlar, ben sabah erken saatlerde 1 veya 2. çamlıkta olurum.
21.11.2009
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sanıyorum sabah yalnız atış yapacağım.
-
Bende gelmek istiyorum ama yarın mı pazar mı çoğunluk sağlanır bilmiyorum. Ona göre gelcem. Buluşma pazar olursa daha iyi olur gibi
-
Ben gelirim ama çok erken gelemem. Çok çamur olursa yukarı da çıkamam.
-
Ben Bolu'da olduğum için buna ve 2 buluşmaya daha katılamayacağım... Beni özleyin anacım...
Sevgiler,
-
ben zaten gelirim
Cem seni özledik bile
-
ben zaten gelirim
Cem seni özledik bile
Teşekkür ederim Erdem... Bu arada sincapları bulduk dün... Erdem ve Samet biliyorlar yerini... Öperim gözlerinden.
Sevgiler,
-
Sabah ufak bir işim var ptt nin açılmasını bekleyeceğim. Daha sonra painsing'e saat 10-10:30 gibi ancak gelebilirim... Sabahları baya ayaz oluyor dikkatli olmakta yarar var...
-
Hakkaten sabahları bayağı soğuk oluyor artık.
-
Saat 13.00 e kadar işim var,,Bu saate kadar kalan olursa PS ye uğrarım..
-
Teşekkür ederim Erdem... Bu arada sincapları bulduk dün... Erdem ve Samet biliyorlar yerini... Öperim gözlerinden.
Sevgiler,
foruma giremediğimden şimdi okudum bu mesajı
neyse silüet target yaptık, yumuşak yumuşak
yine güzel bir gündü, herkeze teşekkürler
-
Bugun herzamanki yerimize gittigimde forumda olan ve yeni silahını deneyen bir hobiseverimizle tanıştım. Kendisiyle tanışıp asıl buluşmaların cumartesi olduğunu söyledim. Haftaya cumartesi kendiside geleceğini söyledi. Biraz lafladıktan sonra onlar ayrıldılar.
Dün buluşmamız gene herzamanki gibi bir AnkaraTeam Klasiği idi...
Bugun Evren , ben ve köksal buluştuk ... Güzel sohbet yanında mekanik işlerin bolca olduğu bir gün idi....
-
stresi yine attık süperdi...
-
Biraz geç oldu ama bu da Erdem'in 100m. den şişe kırması...
-
Atıcı görünmüyor sayılmaz bu atış , fantezi olmuş
-
işte yaylı tüfek ile pcp tüfek farkı bu olsa gerek,şişe nereye uğradığını bile anlıyamamış
-
Atıcı görünmüyor sayılmaz bu atış , fantezi olmuş
Videonun başında görülen arabanın arkasındaydı, arabanın altından atış yaptı, ondan görülmemiştir
-
Tankın altından atışı anlarım da arabanın altı nasıl oluyor (üçümüzde tankçıydık değil mi askerde)
Şaka bir yana ben geldiğimde geç olmuştu biraz, atışlarınızı göremedim. Airsoft atışlarına yetiştim ama, keşke sen de şu airsoft silahınla bir atış yapsaydın da çekseydik.
-
Videonun başında görülen arabanın arkasındaydı, arabanın altından atış yaptı, ondan görülmemiştir
Ayrıca rüzgar flaması da yok. Amatörce işler bunlar. Atıcı gözükmüyor ama muhtemelen o da göbek üstü atmıştır.
-
Ayrıca rüzgar flaması da yok. Amatörce işler bunlar. Atıcı gözükmüyor ama muhtemelen o da göbek üstü atmıştır.
Haklısın,,Kandırmaca atışlar bunlar..video kurgusu..Türkiyede bunu yapacak tek kişi var ....sıkı bir eğitim,,yediğine içtiğine dikkat li disiplinli biri yapar bu atışları...her önüne gelen yapabilirmi??siz yakında 100 metreyi cocuklara bile yaptıracaksınız Kurgu videolarla..
-