Herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Umarım daha iyilerine sahip olursunuz.
AA S410 SL XTRA FAC KAVUŞTUM
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin darısı inşallah benim başıma
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun, bu başarılı ithalattan dolayı da mustafa hocanın ellerine sağlık.
-
Hayırlısı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
-
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
-
Çok güzel bir tüfek güle güle kullanın. Thumbhole kundak da güzelmiş gerçekten.
-
Güle güle kullanın gerçekten güzel silah.Biri de bendedir bu gün itibari ile...
-
Hayırlı olsun Güle güle kullan, pazar günü görelim bakalım...
Doğru , hatırlattığın için teşekkürler.Unutmuşum gerçekten.AA'yı 1. sıraya koydum Benjamin alınmaz inşallah.
Benjamin ne olacak şimdi...?
-
Benjamin'i bir süre dinlendiriyoruz.Şimdi Kewell varken Hakan Balta'yı sol açık oynatmak olmaz.
-
abi sizede hayırlı olsun o zaman güle güle eskitin
-
AA larına kavuşan tüm Forumdaşlara hayırlı olsun
-
sizede hayırlı olsun
-
Bu arada merak edenler için, scuba arabada olduğu için evde 2-3 kez pompa ile doldurdum.Pompanın basınç göstergesi ile tüfeğinki örtüşüyor.Ayrıca durduğu yerde herhangi bir basınç kaçağı yok.
-
Hayırlı olsun, güle güle iyi atışlarda kullanın inşallah.
-
Güle güle kullanın.Hayırlı olsun.
-
ilk AA tüfeği teslim almış olmanız nedeniyle sizi ve şahsınızda tüm diğer arkadaşlarıda kutlar kazasız,isabetli atışlar dilerim.
darısı başımıza.saygılar
-
Yeni gözdeniz hayırlı olsun. Hız testlerini görünce çok şaşırdım doğrusu bu ne stabilite böyle. 100 metredeki grupmanlarını çok merak etmeye başladım şimdi.
-
hayırlı uğurlu olsun. resimlerden gördüğüm kadarıyla mükemmel bir işçiliğe sahip.
-
Herkeze hayırlı olsun.
Bu, Mustafa beyin camiaya kazandırdığı mütiş güzelliği ilgiyle izliyoruz. Darısı almak isteyenlerin başına
-