İstanbulTeam artık düzenli buluşmalara başladı, devamını dilerim. ama Klingonlu yine yok galiba?
29 Kasım Pazar-Bayramlaşma buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tam bir Outdoor buluşması olmuş. Kapıyı açıp dışarıya atış yapılmış Böyle düzenli buluşmaları görünce seviniyorum gerçekten. Çekirdek kadro kuruldu muydu gerisi tamam. Zaten virüsü kapan geliyor sonradan
-
İstanbulTeam artık düzenli buluşmalara başladı, devamını dilerim. ama Klingonlu yine yok galiba?
Kaptanımız da oradaydı
[Resim Engellendi: http://s8.directupload.net/images/091129/temp/mg4rb8id.jpg] -
hah tamam o zaman
-
direk dolaşım sistemini ele geçirip kan dolaşımını hızlandırıyor yeni başlayanlarda elllerde ve ayaklarda karıncalanmalar görülebilir ; buluşma önceleri uyku bozukluğu , gece 100m de 10mm grupman yapma gibi rüyalar görülebiir.:D heleki elinizde revo varsa birde anlık olarak terminatör olabilirsiniz.
ama birkaç atış sonrasında rahatlama olacaktır . herkeze önerebileceğim bir hobi cok zevkli.,eylenceli, stres atmak için bire 1.001 (0,001 ) meslek alışkanlığı -
Abi Utandırıyorsunuz beni kaptan felan yok... Takım da değiliz....Bizler Havalı Tüfek Severleri ve meraklılarından oluşan bir grubuz...Grup Liderimiz de bence en büyüğümüz aaaabilerin aaaabisi BÜLENT Abi dir bence yakışık olan budur. Saygılarımla...
-
HAAA Bu arada
Ben AA-S410 Gördüm
Hatta attım -
tesisin hemen yukarısında boş bir arazi var şahane bir yer mutlaka görmeniz gerek. Birdahaki toplanmamızda orayı bir deneyelim.
-