Uzun bir zamandır özellikle PCP aldıktan sonra ciddi bir pellet sıkıntısı bende baş gösterdi
Nedeni ise PCP silahımı çok sevmem ve bu silahta önüme gelen pelleti atmak istememdi.
PCP silahlarda, dürbününüzde kaliteli ise, güneşli bir havada (özellikle güneş arkanızda ise süper parlıyor ) attığınız pelleti çok rahat görüp gitiiği yeri tam olarak kestirebiliyor olmak çok heycan verici olmakla birlikte, attığınız pelletler hakkında fikir edinmeniz için harika olanaklar sunuyor
Bende de sağdan soldan derlediğimoldukça fazla çeşit pellet var.
Her pellet atışta fark ettimki sıfırlama acaip değişiyor
Buda karman çorman bir pellet kullanmanın şu aşamada (tecrübe azken ) pek faydalı olmadığı yönünde
Ancak kalite olarak HN, ve AİR Arms direk diğerlerinden ayrıldı bana göre
HN Field Target ile AİR ARMS hemen hemen yaklaşık aynı kalitede olan pelletler.(Ancak Air Armsların etekleri kutu dandikse ve biraz parmaklar odunumsu ise) hemen eziliyor ciddi sıkıntı oluyor.
Her neyse neticede ben bu iki pellette karar kılmışken bir günde 500 den fazla pelleti atınca dumur oldum bu sefer maliyet ön plana çıkmaya başladı arkadaş neticede bıu pellet 27 ytl haftada iki kutu rahat atarım ayda yapar 200 ytl az değil
Şimdi arayışlarım daha uygun ver iyi bir pellette
Şimdilik ana düşüncem Gamo hunter
Sizin fikirlerinizi b ekliyorum lütfen yardım