güzeller bir bir boy göstermeye başladı, tekrar hayırlı olsun.
bende acaba ayakların bir kısasını taksan daha iyi olmazmı diye soracaktım? kaynak yaptığında görüntüyü hemen alabiliyormusun? dürbün biraz yüksek durmuyormu?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
güzeller bir bir boy göstermeye başladı, tekrar hayırlı olsun.
bende acaba ayakların bir kısasını taksan daha iyi olmazmı diye soracaktım? kaynak yaptığında görüntüyü hemen alabiliyormusun? dürbün biraz yüksek durmuyormu?
Resimler yakışıklı çıkmış ama delmeyin ne olur kundağınızı.
hiç sorma birkere zamanında almıs bulundum benıde cok rahatsız ediyo yüksek ayaklar ama kaynak sorunum yok rahat nisan alıyorum ama kısa ayak olsa daha hos gözükürdü. onuda sonra alırız artık tesekkürler sanada tekrar hayırlı olsun. kundagıda delmıcem zaten kıyamam.
Hayırlı olsun. Darısı başımıza
tesekkür ederim kardesim sagol darısı basına basınıza insallah. yemin ediyorum çok yakışıklı tüfek çok hoş.
Original Video - More videos at TinyPic
air arms s410 sl xtra fac
en düşük güç ayarında sandalyeden destekli fx pallet 10 metre 5 atış. canım sıkıldı ilk kez gurup calışması denedim sanırım tek delik oldu yanındaki fx pallet dik şekilde yanında duruyor. pompam gelsin 50-100 metre gurupmanlarıda denicem. tüp 110 barda...
[Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/091130/temp/iqf3zcvt.jpg]
eline sağlık, bir an önce basınçlı havaya kavuşman dileğiyle
Harika olmuş, elinize sağlık
teşekkür ederim sagolun
Hayırlı olsun,güle güle kullan.
eyvallah selçuk abi sagolasın
güzel günlerde kullanın inşallah...
çok tesekkür ederim darısı başınıza insallah.