Bu işte bizden daha bilgili abimizin dediğine kulak vermek lazım. Bende kullanma kılavuzunda yazdığı için 1000 atışda bir yağ damlatıyordum. Artık bende yapmam. Gres zaten sürmedim sürmemde
Raptiyeyi her seferinde vuramassın ben 25 metreden destekli atışla 5 atışda 1-3 arası vuruyorum. Cevizi 33 metreden 5 de 3-4 vuruyorum. Desteksiz zaten zor. Dürbün sıfırlama atışlarını destekli yap. Ben masaya takım çantamı koyuyorum üzerinede yumuşak bir şey koyuyorum tüfeği oraya yatırıp atış yapıyorum. Ama arkadaşlar genelde tripod kullanıyor. Bende askerden gelince tripod yapacam.
Dürbün sıfırlamasından sonra atışlarını desteksiz yapmanda fayda var.
Unutma her attığında vuracan diye birşey yok (peletteiki çapak, ezik, rüzgar, farklı pellet, senin nefesin, nişancılığın vs...) etkenler var.Servis işine gelince;
Ben Ankarada komando avdan aldım. Herhangi bir arızada bize getirin biz fabrikaya gönderir sizin için ilgeliniriz dediler. İstersen faturası ile beraber fabrikasına kendinde gönderebilirisin.
Kolay kolay arıza yapacağını sanmıyorum.
dürbünü sıfırlarken bende arabanın tavanına montumu koyup onun üstünden sıfırlıyorum o şekilde yapıyorum benim oturduğum yerde stoeger satan yer yoktu netten aldık o yüzden hlal avdan aldık ama geldiği gün dürbün ayağını gövdeye bağlayan yerde bulunan 4 alyen vidadan bir tanesi içinde kırılmış geldi o şekilde kullandım şimdi eniştem kargoya vericek değiştirecekler netten aldığım için bi sorun olursa diye korkmuyo değilim.
pelletteki çapak demişsin çapak pellet yüzeyindeki pürüzlülükmü eğer öyleyse bizim gamo ts 10 larda hiç çapak yoktu ha pelletin kalıptan çıktıktan sonra kalıbın birleştiği noktadaki izleri diyosan çok az vardı eteklerinde.