Air Arms ile HW 100 arasında oldukça fark var her ikisiylede çok fazla pellet attım
Air armsa göre HW 100 75 metrelerde çok fazla düşüş yapıyor.
Üstelikte AA orta seviye güçte iken
Benim tek çıkar yolum Hw nin tüpü uzatıp (nasıl olacağını bilmiyorum) modifiye etmek
Belki daha uzun bir lother namlu bile olabilir.
Ama modifiye için en az 240 cc lik tüp şart
HW100 Tüp hacmini artırmak.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
İlker HW100 için ilave tüp yapmış,1 kilo,yani yaklaşık 4,5 kiloya tamam dersen,350cc tüplü HW100 olabilir.
Modifiyeni de ben yaparım.
-
İlker HW100 için ilave tüp yapmış,1 kilo,yani yaklaşık 4,5 kiloya tamam dersen,350cc tüplü HW100 olabilir.
Modifiyeni de ben yaparım.
standart tüpü 800küsür gram zate 200g.dan bişey olmaz.
Fatih Gamo Hunter güzel, tavsiye ederim. o fiyata o kadar olur diye özetleyebilirim.
-
Mustafa Abi ; İlker aga yı yaklaşık iki haftadır yakın takipteyim hemen her gün bişekilde saldırıyorum ona ne oldu diye
Benim sormak istediğim namlu değişikliği bize ne kazandırır abi ?
RaptorX ; valla bende aynı fikirdeyimama belki alternatif çıkar düşüncesinde bir sorim dedim Veli abide bu pelletten kalmamış bir tek yazıcıoğlunda buldum bakalım beklemedeyim
-
- Resmi Gönderi
standart tüpü 800küsür gram zate 200g.dan bişey olmaz.
Hayır silahın orijinal kilosuna ekstra 1 kiloya yakın ilaveden bahsediyorum .
-
ama tüp kapasitesi 300 cc nin üzerine çıkacak galiba oy oyy oyy züper gibi
zaten normaldede ağırdı bana göre problem yok ne yapalım -
- Resmi Gönderi
Ben tüpleri gördüm,mevcut tüpü sküp bunu takıyorsun,bunun ucuna da mevcut tüpü takıyorsun ve tüp boyu namluyu bile sollayıp geçiyor.
-
İlker abi acilen resim ve deneyimlerini bekliyoruz
-
İlker abi acilen resim ve deneyimlerini bekliyoruz
+1
-
imalat devam ediyor bu hafta sonuç belli olur bilginize
-
imalat devam ediyor bu hafta sonuç belli olur bilginize
-
İlker abi büyüksün
-
hüopppp kan çıkar
sıraya girelim
en önde ben varım valla -
Hadi kolumuza kuvvet heheyt be kim tutar artık bizi
-
- Resmi Gönderi
Ben bizzat tüpleri gördüm,neredeyse raider tüpünde kullanılan et kalınlığının iki katı kalınlıkta,ama yine de karşısında durmamak gerekir.
-
Üstadım hw 100 ün kundağını yeniden tasarlayıp ve ön tüpü iptal edip arkaya 1 ltlik tüp takılabilir mi?
-
ön tüp sökülür , sırtına 3 lt lik dalgıç tüpünü bağlarsın ,ince bi hortmlada hortumla bağlantı yaparsın şahane olur birazda kundak hafifletme modifiyesi ile tüfek 2 kilo ful mod 1200 fps / 400 atış
-
Kötü fikir değil gibi duruyor.Şimdi bunu geliştirelim.Webley raider'ı düşünelim.(ucuz olsun)Dediğiniz işlemleri yapalım.Bir de bull pup olsun.Uzuun bir 6.35 namlu.Sırta 3lt kevlar tüp araya Mustafa amcamın getirttiği gibi esnek boru.Hn baracuda ile 1500 fps görür mü?
Not:Konuyu dağıttığım için özür dilerim.
-
yok artık
görse bile isabetlilik türkiyede bulabileceğin pelletlerle iyi olmaz(ses hızı aşıldığından) -
1. yassağağğ kardaş
2. özellikle 4,5mm pelletlerde belli bir hız sınırı var yani bu sınırdan sonra pellet saşmalayıp sapıtmaya başlıyacaktır.Bu sınırı çok zorlamanın mantığı yok heleki 4,5mm için hani 20m mm felan olsa tamamdaAncak tekrar söyliyim yaptığınız şey bence hem tehlikeli, hem yasak, hemde bu hobinin dışında
Bende hız ve güç hastasıyımaldım bir safir t14 devam
bu da kesmedi yakında bir iki sene sonra bir ruhsatlı ve yivli 22 calbişi alıcaz
ama mevcut silahlarda bu tarz modifiyeler oldukça sakıncalı
hatta bu konudab yorum yapmak bile oldukça yanlşış -