benim thumbhole'de ulaştı, imkanım olursa fotoğrafları akşama eklemeye çalışacağım.
Benim s410 da geldi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdem bey hayırlı olsun , güle güle kullanın.Umarım T/H kundak hoşunuza gitmiştir.
-
e hadi hayırlı olsun sonunda kavuştunuz tüfeginize Allah kaza bela vermesin.
-
Erdem bey hayırlı olsun , güle güle kullanın.Umarım T/H kundak hoşunuza gitmiştir.
teşekkürler, evet thumbhole kundağın tutuşu gerçekten farklı, dediğiniz gibi desteksiz atışlarda çok yardımcı olacak gibi.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Bu fotoğraf bana hiç yabancı gelmedi
-
Bu fotoğraf bana hiç yabancı gelmedi
gecenin 3ünde çekip yolladığın fotoğraflardan biri bayram boyunca internet cafelerde kaç kere açıp açıp baktım bu fotolara bilemezsin
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Benim fotoğraf beklememe gerek yok Silahın kendisini gördüm.. Erdem iyi günlerde kazasız belasız kullan..isabetli ve zevkli atışlar..AA ların estetiğine diyecek yok... Tabiri caiz ise "Cillop gibi"
-
hayırlı olsun Erdem abi iyi günlerde kullanın
-
Erdem hayırlı olsun. Hafta sonu hava güzel olurda elimize de alırız... Kazasız belasız, isabetli atışlarda kullan...
-
hayırlı olsun.müftülüğün fetvası varmış dimi 4 pcp caizdir diye .valla imrenecek şey.Güle güle kullanın ve tabiki bizlerle paylaşın.
-
Hayırlı olsun abi.
-
hepinize teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun.
-
Erdem bey,
Güle güle, iyi günlerde kullanın.
Sağlıcakla kalın -
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
-
Erdem abi hayırlı olsun güle güle kullan, en kısa zamanda teset edebiliriz inşallah.
-
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın....
-
herkeze tekrar teşekkürler.
bir silah bu kadar mı cazibeli kıvrımlara sahip olur
-
Erdem Bey. hayırlı olsun
-