ben hava müsade etsede etmesede cumartesi sabahı mekandayım
Yılın Son 5 Aralık 2009 Buluşması :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Wayyy kelime oyununa bak
-
Bende %90 yanındayım Erdem...
Sevgiler,
-
Ben de geliyorum insallah. Atış alanında semsiye var. Sığışırız altına
-
ben hava müsade etsede etmesede cumartesi sabahı mekandayım
İşte budur...
-
Benim ev revire döndü hepimiz hastayız. Toparlayabilirsem gelirim. Krono lazımsa uğrayıp alabilirsin erdem. Belki gelemem.
-
kargo hala gelmedi
-
kargo hala gelmedi
Serdar Hayırlı olsun kazasız belasız,,Güle güle kullan..AA Fan klübe üye olmuşun....
-
Saol Osman abi teşekkür ederim. Evet dün itibariyle AA fun 'a da üye oldum ama rengim hala turuncu. Ben mümkünse mor istiyorum burdan forum yöneticilerine duyuru olsun
-
Serdar kargo gelince hemen fotolarını görmek istiyorum makinan yanında değilmi?
-
yanımda kart okuyucumda birazdan gelir
-
Serdar hayırlı olsun. Yahu bana da zorla AA aldıracaksınız.
-
- Resmi Gönderi
Saol Osman abi teşekkür ederim. Evet dün itibariyle AA fun 'a da üye oldum ama rengim hala turuncu. Ben mümkünse mor istiyorum burdan forum yöneticilerine duyuru olsun
İsteğin yerine getirildi Serdar,
Fakat senin kargo yanlışlıkla Kars a gönderilmiş 1 haftaya kadar düzeltme gerçekleşir sanırım.
-
Saol Kamuran abi, valla zorlamaya gerek yok abi sen zaten alırsın gibi geliyor
-
İsteğin yerine getirildi Serdar,
Fakat senin kargo yanlışlıkla Kars a gönderilmiş 1 haftaya kadar düzeltme gerçekleşir sanırım.
Teşekkür ederim Mustafa abi, ama yemezler Kadir beyden takip numarasını aldım kargom gelmiş sanırım 1 saate kadar elimde olur
-
Ama ismim mavi olmuş, emektar T12'im darılmasın sonra Her iki grupta olanları mor yapsak , yada başka renk
-
- Resmi Gönderi
Ama ismim mavi olmuş, emektar T12'im darılmasın sonra Her iki grupta olanları mor yapsak , yada başka renk
Maalesef Mor rengi olamıyor o rengi başkaları için rezerve ettim
-
AA lar yakışır bizim takıma...
Bende cumartesi günü kısmetse Ps de olurum...
Bundan sonra Bir adet AA ve Bir adet regülatörü Evanix S10 ile devam... Fx sanırım pazar günü yuvadan uçuyor...
Biraz atış ardından wrooommm yaparım
-
Yarın sabah bir işim çıktı. Muhtemelen gelemeyeceğim
-
Yağmur çamur dediniz nazarınıza geldi hava...
Eve zor attım kendimi şuan acayip bahçelide yağmur yağıyor... Yarın heryer çamur olmasa bari ....
-