bulenth arkadaşımızdan almış olduğum evanıx blızzard s10 silahım bugün geldi nihayet.sesi,görüntüsü çok hoş gerçekten.henüz tam anlamıyla deneme şansım olmadı,silah elime geçtiğinde akşam olmuştu ama tabi dayanamayıp sokak lambasının altında hemen bir iki güç denemesi yaptım.diana ile delemediğim kalın sac vardı,10m kadar mesafeden 150bar güçle çok rahat delip geçti,etkileyici bir güce sahip gerçekten.bu arada bulenth arkadaşıma da özellikle silahı paketlemede göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum.herkeze kazasız-belasız isabetli atışlar
S10 Nihayet kavuştum
-
ARHAVİLİ08 -
5 Aralık 2009 20:34
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan kardeş ayrıca bir soru,diana nın mı tetiği sert bu tüfeğin mi?
-
hayırlı ugurlu olsun iyigünlerde kullanın tüfeginizi.
-
Toprağım hayırlı uğurlu olsun silahın... Bülent pırıl pırıl baktı o silaha, bende çokça denedim, gerçekten çok güçlü... Kazasız belasız inşallah...
Sevgiler,
-
Güle güle kullan , hayırlı olsun.Gayet güzel bir tüfek almışsın.Ama pcp aldın diye benim Diana'ya iyi bakmamazlık etme.
-
teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.silahın tetiği hiç umduğum kadar sert değil,bilemiyorum;belki bir kısım forum dostları bana katılmayacak ama bana gayet hassas geldi ewa nın tetiği
-
Güle güle kullan , hayırlı olsun.Gayet güzel bir tüfek almışsın.Ama pcp aldın diye benim Diana'ya iyi bakmamazlık etme.
teşekkür ederim taylan abi.senin diana ya inan ki gözüm gibi bakıyorum,ilanımın başında satmaya kıyamadığımı belirttim zaten ama gel gör ki hayat şartları..
-
İyi günlerde kullanın. O silahı ben de elime almıştım, temiz ve bakımlı bir silahtır.
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
İyi günlerde kullanın. O silahı ben de elime almıştım, temiz ve bakımlı bir silahtır
teşekkür ederim,bülent bey gerçekten temiz bakmış silaha,ayrıca teşekkür ediyorum
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun Rahmi kardeşim
-
Seninde silahlara ne kadar meraklı olduğunu ve onları sevdiğini biliyorum.Şakadan takılayım dedim.Buradan bende kefil olurum sendeki Mod 52'ye.Sıfır gibidir.Tekrardan yeni silahının tadını çıkarmanı diliyorum.
-
hepinize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için,iyi ki varsınız,sağolun
-
tekrardan hayırlı olsun silahınız
-
teşekkürler mühendis bey
-
İyi günlerde kullanın...
-
Tekrar hayırlı olsun abi. Haftasonu inşallah büyük gün olacak
-
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
-
Rahmi Bey,
Kazasız belasız isabetli atışlar dilerim. Hayırlı olsun.
-
teşekkürler arkadaşlar,hepimize kazasız-belasız atışlar inşallah
-