Evet beyler 12 Aralık Pazar günü İkea alt otoparkında saat 9:00 da buluşuyoruz.
Hanımlara karşı yeni stratejiler geliştiricez. Yoksa şu kişisel gelişim olayı mantara bağlıycak.
Ayrıca yeni keşifleri tartışıcaz.
12 Aralık Hanım Yeni Tüfeği Gördü Napcaz Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Belki şu çadır işinede bir bakarız.
-
Lise ve üniversite yıllarında yazlıkta oluşturduğumuz çok sıkı bir arkadaş grubumuz vardı.Sabahlara kadar sohbet edip poker oynardık.Ne zamanki herkes evlenip çoluk çocuğa karıştı bizim buluşmalar gitgide seyrekleşmeye , senede 1-2 ye düşmeye başladı.Arkadaşlardan biri birgün , acaba topluca boşanıp 2 yıl keyif sürsek nasıl olur , sonra bir şekilde tekrar barışırız hanımlarla demişti.Çok gülmüştük ama aklımızın bir tarafında kaldı hep.
Yaşasın kişisel gelişim. -
İşte o güzel günlerimize dönebilmek için boşanma haricinde başka yöntemler bulmalıyız.
Ah ah bizde öyle sabahlara kadar King oynardık, Bilardo oynardık,. -
Ama bir süre sonra çocukları kucağa alınca, kişisel gelişimi bırakıp çocuk gelişimiyle ilgilenirken buluveriyorsunuz kendinizi.
-
"İstanbulTeam 12 Aralık Hanım Yeni Tüfeği Gördü Napcaz Buluşması" buda
birşey mi AA'yı benim hanım bir görürse (Garajda saklıyorum) sizin için buyrun cenaze namazına buluşması olur. -
Akşam akşam hiç güleceğim yoktu... İlahi arkadaşlar siz çok yaşayın eee mi ?
Bir fikirde benden....
mbe abimizin tüfegini güzelce hediye paketi yapın ... Abimize çay içmeye diye gidin.. Abi karınca kararınca arkadaşlarla bunu aldık umarım begenirsin diye hanımın yanında hediye edin... mbe abimizde paketi açıp çocuklar beni çok mahcup ettiniz.. gerisi muhabbet sohbet...
mbe abimiz arkadaşlar gittikten sonra... hanımına bak bizim çocukların yaptıgına cok mahcup ettıler benı falan fılan....
Durumu kurdardık...
Sonrasında diğer arkadaşlar birer ikişer ziyaret edilip hanımların yanında hediyeleri verilir....
-
Akşam akşam hiç güleceğim yoktu... İlahi arkadaşlar siz çok yaşayın eee mi ?
Bir fikirde benden....
mbe abimizin tüfegini güzelce hediye paketi yapın ... Abimize çay içmeye diye gidin.. Abi karınca kararınca arkadaşlarla bunu aldık umarım begenirsin diye hanımın yanında hediye edin... mbe abimizde paketi açıp çocuklar beni çok mahcup ettiniz.. gerisi muhabbet sohbet...
mbe abimiz arkadaşlar gittikten sonra... hanımına bak bizim çocukların yaptıgına cok mahcup ettıler benı falan fılan....
Durumu kurdardık...
Sonrasında diğer arkadaşlar birer ikişer ziyaret edilip hanımların yanında hediyeleri verilir....
İyi bir fikir, DİK KAT kendini benim için FEDA edecek arkadaşlar aranıyor merak etmeyin, çelik yelekleri ve miğferleri ben temin edeceğim
-
Ben "en yaşlı üye" sıfatıyla bu görevi yapabilirim.
"Abim uygun görmüş, almazsam ayıp olur" dersiniz ve Hamdi Bey'in teklifini kabul etmiş olursınuz.
Hanımefendinin eli varmaz 70'ine yaklaşana pellet sıkmaya... -
Ben "en yaşlı üye" sıfatıyla bu görevi yapabilirim.
"Abim uygun görmüş, almazsam ayıp olur" dersiniz ve Hamdi Bey'in teklifini kabul etmiş olursınuz.
Hanımefendinin eli varmaz 70'ine yaklaşana pellet sıkmaya...Abi sağol varol ama gerçekten ÇOK GEÇ sevgili kayınvalidem topik'i okumuş, son hızla bize geliyor. Bu durumda buluşma yarın ikindi de olacak.
-
Abi sen battı balık yan gider deyip kafadan sokacaktın tüfeği eve.Benimki görünce ilk akşam , bu ne? yeni mi aldın , kaç lira verdin buna gibi FBI sorgulaması yaptı.300 lira dedim.Hadi canım verirler mi o kadara bunu dedi ve gitti.Ama arkasından kesti faturayı.Doğum günü hediyesiyle tüfek bana Revo fiyatına patladı.
-
Off Tanrım, ne anlayışlı eşler var böyle
-
ben bir ara 4.5mm 97k var iken arkadan 5.5mm sini almıştım, birde aynı Gamo kılıftan evde temizlerkende eve girip çıkarkende hiç problem olmamıştı ama Katresu ne gladiatörün ne de s410un 4.5mm sini getirmedi
s410a laf söyleyecek olursa hanım, "e hw100ü satmıştım, bunu yerine aldım" rahatlıkla diyebilirim (umarım )
-
En kolay yöntem bir yarışma düzenlenir, orada birinci olursunuz ve birincilik ödülü de silah olur. Tabi bu arada tüm yeni silah alanlar birinci olur
-
- Resmi Gönderi
ben bir ara 4.5mm 97k var iken arkadan 5.5mm sini almıştım, birde aynı Gamo kılıftan evde temizlerkende eve girip çıkarkende hiç problem olmamıştı ama Katresu ne gladiatörün ne de s410un 4.5mm sini getirmedi
s410a laf söyleyecek olursa hanım, "e hw100ü satmıştım, bunu yerine aldım" rahatlıkla diyebilirim (umarım )
Erdem Gladiatorun alınış hikayesini anlatmamda bir sakınca varmı ?
-
var, olmasa ben anlatırdım
-
Bu arada benim Eva AR6 için yaptığım hem susturucu özelliği olan hemde Airstrip özelliği olan moderatörü bitirdim, akşam denemesini yapıcam bakalım nasıl çalışacak.
-
Bu arada benim Eva AR6 için yaptığım hem susturucu özelliği olan hemde Airstrip özelliği olan moderatörü bitirdim, akşam denemesini yapıcam bakalım nasıl çalışacak.
Mahalleye panzer destekli polis baskını olacak demektir
-
Bülent abi sende yoksun yanımda bakalım bu sefer nası yırtıcaz.
-
Bu gibi durumlarda yırtmanın en garanti yolu, tüfeğe verdiğiniz para kadar paraya hanıma hediye almaktır
-