AA S410 Ceviz kundak tüfeğim bugün geldi. Tek kelimeyle harika. Henüz deneme fırsatım olmadı. Sadece yiv set izlerine bakmak için içi su dolu 5 litrelik yağ bidonuna en düşük güçte ateş ettim. Fakat bidonun altını parçaladı. Burdan Mustafa abiye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum tam istediğim tür ceviz kundağı göndermiş Ve tabiki tüm yatagun çalışanlarına. En kısa zamanda foto eklerim. Darısı olmayanların başına.
Benim Canavarda Geldi...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kullanın,hayırlı olsun.
-
hayırlı olsun turan kardeş,senin adına çok sevindim hafta sonu birelikteyiz inşallah
-
foto görmeden mesaj atmıyorum foto isteyruk
-
Güle güle kullanın. Ceviz kundak gerçekten muhteşem.
-
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fotoğraflar yolda Bu arada evin içinde (6 m mesafe) deneme yaptım. İsabetlilik muhteşem. Allah nazarlardan saklasın.
-
hayırlı olsun turan kardeş,senin adına çok sevindim hafta sonu birelikteyiz inşallah
Teşekkür ederim abi. Haftasonu mutlaka bekliyorum
-
Haftasonu mutlaka bekliyorum
gelmem mi
-
Güle güle kullanın.Çok iyi bir seçim.Silahın hakkını vereceğinizden eminim.
-
Güle güle kullanın.Çok iyi bir seçim.Silahın hakkını vereceğinizden eminim.
Çok teşekkür ederim. Nasıl mutluyum anlatamam -
hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın.
-
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin güle güle kullan
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
-
hayırlı uğurlu olsun.
-
Hepinize sonsuz teşekkürler
-
Güle güle kullanın elinizde eskisin
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
-
Size de hayırlı olsun. Bu aralar forumda en çok yazdığım mesaj konusu bu oldu, tüm AA alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun. Bu gidişle yaza AA kalmayacak gibi geldi bana....
-
O zaman elini çabuk tut Kamuran, senin gibi bir ahşap sevdalısına ve ennn keskin nişancıya yakışır.
Konuyu dağıttık, tüfeğiniz hayırlı olsun.
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah darısı bizim gibi olmayanların başına inşallah
-