Tunç sana bir soru
Namlu ucuna moderatör onun da ucuna air sripper olurmu acaba
yada air stripperlı moderatör
Made by Ogen Moderator
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tunç sana bir soru
yada air stripperlı moderatörBu yaptığım senin söylediğin şey işte.
-
- Resmi Gönderi
Tunç sana bir soru
yada air stripperlı moderatörModeratorun sonunda yandaki delikler airstripper için delinmiş Mr.Spack
-
çalışmalarınız gerçekten takdiri hakediyor. başarılarınızın devamını dilerim.
-
Tunç , Bülent abi ile benim düşünüp bulduğumuz ve çizimlerini yaptığımız susturucu projesini çok güzel yapmışsın.Tebrikler.
-
Ellerinize sağlık,güzel bir çalışma yapmışsınız.
Yalnız sorun benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama moderatörün iç yapısını göremiyorum. -
Akşam moderatörü sökünce içindeki parçaları gösteren birkaç resim çektim.
[Resim Engellendi: http://img134.imageshack.us/img134/5674/24972173.jpg]
-
şimdiye kadar gördüğüm en sofistike moderatör
-
Vayy bee,harbi güzel olmuş.Ellerinize sağlık.
-
bir tavsiyede bulunsam,sistem in basarili oldugu kanatin deyim,benim tavsiyem moderator ün namluya giren kismini biraz daha böyle honi bicimi verdirirseniz namlu ekseni ile daha güzel görünüm elde edersiniz,küt kesim olmus bu sekilde,öbür türlü yani su sekili verseniz bence daha hos görünüm ortaya cikacak. ( ====>--- )
-
Söylediğiniz şekilde açılı kesmeyi bende isterdim fakat borunun et kalınlığı buna müsade etmiyor.
-
et kalinligi ile pek alakali olmasa gerek,bendeki moderator ün arka kismi ek parca honi seklinde,gecme yapistirma,bire bir aynisi diyebilirim görünüm olarak
aynen asagidaki resimde göründügü gibi,http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?YataGun_Moderatör=&ID=821
-
Ellerinize sağlık, çok başarılı olmuş görüp deneriz inşallah
Kıskanıyorum, kıskanıyoruz, kıskanıyorlar.
-
Dün evde test ederken şarjörü takmayı unutmuşum nerdeyse sağır oluyordum. Susturucu yapıyım derken kulaktan oluyorduk.
Eğer yan odada atış yaptığınızda hanım bu ne sesi diyip gelmiyorsa susturucu başarılı olmuş demektir. -
Dün evde test ederken şarjörü takmayı unutmuşum nerdeyse sağır oluyordum. Susturucu yapıyım derken kulaktan oluyorduk.
Eğer yan odada atış yaptığınızda hanım bu ne sesi diyip gelmiyorsa susturucu başarılı olmuş demektir.
Cahilliğimi hoş görün ama,şarjörü takmayınca ses kesilmiyormu.
Yani şarjörle sesin bağlantısı nedir acaba. -
AR6'da peleti namluya sürüp namlu girişini kapatan bir bolt yok bu nedenle şarjör takılı değilken arkadan gelen hava namluya ulaşmadan bu açıklıktan dışarı atılıyor.
[Resim Engellendi: http://www.americanairgunhunter.com/ar6cocking1.JPG]
-
Bu olay sadece AR 6 ya mı özel yoksa tüm pcp lerde de varmı.
-
Sadece AR6'ya mahsus diğer pcp'lerde hava şarjörün içinden geçmiyor. AR6'da peleti şarjörden namluya sürecek bir mekanizma yok bu işlemi arkadan gelen basınçlı hava yapıyor.
-
Eğer yan odada atış yaptığınızda hanım bu ne sesi diyip gelmiyorsa susturucu başarılı olmuş demektir.Ya da askerler polisi çağırmıyorsa
-
Ben de dün HW100 ün namlu takılı değilken boş atış yaptım. Gayet güzel bir ses çıktığını söyleyebilirim.
-