12 METRE 10 TANE SİNEK

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu hedef tam bugbuster'ıma göre ;şrofls;.

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

• :)

This is AnkaraTeam, you know...

WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD

Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."

ankarateam.png

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen cmblc (11 Aralık 2009 22:12).

• Bende yeni dürbünü denemiş oldum.Sağolsun Mustafa bey Nikko'larla ilgili hiç tüyo vermedi , bende açıklamadan 2 gün önce ciddi bir risk alıp Hawke Sidewinder 6-24x56 SR12 Reticle dürbün sipariş vermiştim.Neyseki kazasız belasız geldi.

FİLİNTALAR GRUBU

• oo güzel dürbün, hayırlı olsun. onunla ilgili sizin yorumlarınızı da bekleriz.

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• bu hedef 100 metreden tam 10-50x60 nikkoma göre ;şrofls;. (abartmış olabilirim ) ^^

10 mt ye 50x ile atan sen misin yoksa Erdem abi,dünyada ve türkiye de uzun mesafe aticisina göre ;,;- #hims (ben deyilim diger üyelerimiz yanlis anlamasin ) :)

• Nikko Nighteater ve Hawke Sidewinder'lar bu sınıftaki dürbünlerin en çok tutulanları.Bir üst sınıf Leupold'lar var ama fiyat 2'ye katlıyor.Nikkoların geleceğini bilsem kesinlikle bu riske girmezdim.Yatagun fiyatları yurtdışı fiyatları ile hemen hemen aynı.Neyse kısmet.
    İlk izlenim netlik gayet iyi , parallax doğru gösteriyor fakat tekerleksiz parallax düğmesi biraz sert.AA'lara parallax tekeri uymaması çok kötü , büyük kolaylıkmış.Bir de SR 12 reticle programı ile çeşitli mesafe sıfırlamasına göre simule görüntüleri yazdırıp ufak ufak kesip hazırladım.Eğer düzgün çalışırsa clicklerle oynamadan örneğin 40 yards sıfırlayıp yanlış hatırlamıyorsam 80 yards'a kadar atış yapabilirim.Fakat deneme fırsatım olmadı.

FİLİNTALAR GRUBU

• onu ben yaptım, pek başarılı olmadı. çünkü pelletleri BCsi doğru çıkmıyor sanırım. Gerçek BC ölçülüp yapılırsa büyük kolaylık olacağı kesin.

[Resim Engellendi: http://s6.directupload.net/images/091211/temp/vkgxa27t.jpg]

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• Resmi Gönderi

sinekli hedef linki

bu hedefle haftasonları değişik mesafelerde keyifli yarışmalar yapılabilir.

Sinekli hedef yazısını okuyunca hatırladım, 3 sene kadar önce sniperlardan biri yaylı tüfeğiyle 75 metreden sinek vurduğunu iddia etmiş ve ortalık karışmıştı ;kihhik,

FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25

Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

• Hahhaahhaahah o da bişeymi

Ben olsam 75 metreden sineği sünnet ederim ;tufey#

-Webley Raider LW Singleshot 5.5mm Tasco 6-24x42

FİLİNTA TEAM

• parallax tekerleğinin bir kısmını şarjör girecek kadar keserseniz sidewheel kullanabilirsiniz. Birisi yapmıştı görmüştüm. Sidewinder ların parallax ları sıkıntı yaratmaya müsait, eğer bir gün bozulursa ve dürbünü satmak isterseniz şimdiden talibim :thumbup:

Zoraki HP-01 Ultra .177
    Gamo PR776

• Alıntı

TheNightHawk tarafından
    parallax tekerleğinin bir kısmını şarjör girecek kadar keserseniz sidewheel kullanabilirsiniz. Birisi yapmıştı görmüştüm. Sidewinder ların parallax ları sıkıntı yaratmaya müsait, eğer bir gün bozulursa ve dürbünü satmak isterseniz şimdiden talibim

Şimdi tekrar baktım parallax tekeri 10 cm , keserek olacak gibi değil.Ancak 5 cm lik bir teker olursa kurtarır gibi.Ben baktım ama bulamamıştım , Hawke'ye uyacak ufak tekerlek var mı? bilginiz varsa çok makbule geçer.

FİLİNTALAR GRUBU

• Tekerlekle çantaya sığmadığından ben toplasanız 5 kere tekerleği dürbüne takmamışımdır. O yüzden ben olsam kullanmazdım.

Zoraki HP-01 Ultra .177
    Gamo PR776