Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
ben şimdi Paintsign'dan geldim. yağışsız, yumuşak hafif rüzgarlı bir hava vardı dün yağar diye gladiatör ile gitmiştim, bugün s410 ile biraz hasret giderdim.
en düşük güçte 165bar doldurup 7 şarjör atış yaptım, 115 bara düştü. 50metreye bu şekilde atışlar yaptım, pelletin havada ıslık çalarak parabolik bir yolda gidişini seyretmekte keyifli geldi. son 2 şarjörde 7-8cm aşağı vurmaya başlamıştı pelletler. 100metrede atayım dedim ama hem rüzgar hem pazar mahmurluğu nedeniyle yapamadım.
ayrıca hedefe atış yapmadığımdan emin olamadım ancak, gladiatörde güç ayarı değiştiği zaman vuruş noktası hem düşey hem yatay değişiklik yapar iken, s410da sadece düşeyde değişiklik oluyor. Bunu önümüzdeki buluşmalarda hedef kağıdı ile tekrar denemeye çalışacağım.