2. Jimih
3. Avcı (sormadım ama buradysa mazereti kabul edilmez)
Öneri: Taylan abinin daha önce gittiği şu Molla Feneri yakınındaki eski askeri araziyi bir deneyebiliriz.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
2. Jimih
Öneri: Taylan abinin daha önce gittiği şu Molla Feneri yakınındaki eski askeri araziyi bir deneyebiliriz.
2. Jimih
4. mbe
2. Jimih
3. Avcı (sormadım ama buradysa mazereti kabul edilmez)Öneri: Taylan abinin daha önce gittiği şu Molla Feneri yakınındaki eski askeri araziyi bir deneyebiliriz.
Ömerlideki yere Baksaydık bu hafta ???
Tabiki bakalım, ben sadece bir muallak varsa diye önermiştim.
5-kalyoncu + tel maşa
6 ben
Benim için hava hoş siz aranızda tartışın ben hepsine varım yeterki havalar iyi olsun.
Kısaca yerlere değinelim
Freelife (çamurlu)
Çekmeköy (askeriye kovalamalı)
Zekeriyaköy (Köfteli)
Çavuşbaşı (jandarmalı)
Seçkin ATV (150m yumuşak zeminli)
Gebze (gitmediğim için yorum yok)
Zekeriyaköy olursa bende gelirim
Davetiniz için teşekkür ederiz Mustafa Bey, fakat bu hafta bu tarafta toplanıp alternatif yerlere bakacağız.
Abi bu sefer gidelim şöyle YUMŞAK YUMŞAK atış yapalım, hem köy kahvaltısı da varmış galiba
Eşimin babası rahatsız Çanakkale'ye gidecek.Ata'yı c.tesi akşam amcasına satabilirsem bende varım.
İnşallah bizde geliyoruz.
saygılar
Bu gün, atış buluşmasını evde yapiim dedim.
Sonuç üç ayrı pencere camı ve 125 tl camcı faturası şeklinde tezaür etti. Grupmanda yaklasık 80 cm idi. .
Hanımın daha haberdari yok ama öğrenince hafta sonu ceza olarak ev hapsi veya birlikte alışveriş cezasını kesiin alırım. Cezadan yırmak için acilen uygun bişiler uydurmak lazım ama aklıma bişi gelmiyor acil yardıım lütfen yoksa gerçekten ancak seneye görüşürüz.
Sebep:
[Resim Engellendi: http://img707.imageshack.us/img707/7251/img1596u.jpg]
Sonuç:
[Resim Engellendi: http://img706.imageshack.us/img706/6529/img1588c.jpg]
[Resim Engellendi: http://img19.imageshack.us/img19/5059/img1591ft.jpg]
Bu çocuklar bizim camlarada taş atıp kaçıyolar.Vay keretelar sizin orayada gelmişler demek.
geçmiş olsun.umarım karşı evde birşey yoktur.
saygılar
grupman 80cm haa Abi hiç güleceğim yoktu yaa geçmiş olsun!
Mehmet bey sanırım düşük basınçta attınız galiba ondan olmuş olabilir.
Yenge camın tüfekle kırıldığını biliyormu ona göre bişiler bulalım.
Moderatorun içindeki odacıkları nasıl kırdınız diyeceğim ama sanırım siz moderatoru silaha tam sıkmadan gevşek bağladınız ve odacıklar isabet aldı ?
geçmiş olsun mehmet abi cam çatlamasa menfez deliği olurmuş
geçmiş olsun.umarım karşı evde birşey yoktur.
saygılar
Henüz kapıya polis gelmediğine göre karşıda vukuat yok.
Şaka bi tarafa bana ders oldu, yaklasık 9 metrede 80 cm sapma olabileceği aklımın ucuna bile gelmemişti
Ucuz atlatılan bir kaza diye bakıyorum konuya.
Moderatorun içindeki odacıkları nasıl kırdınız diyeceğim ama sanırım siz moderatoru silaha tam sıkmadan gevşek bağladınız ve odacıklar isabet aldı ?
Ben de tam mana veremedim doğrusu. Dediğiniz gibi farkına varmadan gevşek bıraktığımı sanmıyorum çünkü tüfekten zor söktüm, ancak kulandığım peletler gamonun aşırı çapaklı pelletlerindendi ve iyilerini seçerek kullanıyordum. Her halde çok fazla çapaklı bir tanesini fark etmeden şarjöre yerleşitirip attım. O da moderatörün içinde takla attı ve odacıklara çarparak kırdı. Atışa devam edince de kontolsuz atışlar oldu. Yolum düştüğünde yedek parça konusunda yardımınızı rica edebilirim diye düşünüyorum.
Sevgi ve saygılarımla,
Mehmet bey geçmiş olsun, şükürki cana zarar gelmemiş.