Cem abi hayırlı olsun, ye:n işine çok sevindim.
Bu arada ben Cumartesi 08:00 gibi mekanda olurum ama hava durmuna bi bakayım önce ?
yağmurlu görünüyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bu arada ben Cumartesi 08:00 gibi mekanda olurum ama hava durmuna bi bakayım önce ?
yağmurlu görünüyor
Cem iş bulmana çok sevindim, gerekirse "Cumartesi tembelleri" toplantısı yaparız, bazen pazar'da olur. Görüşmek üzere, sevgiler.
hava yarın parçalı bulutlu maksimum 16 derece görünüyor.
Hiç merak etme Erdem, ilk atışla rüzgar başlar
Hiç merak etme Erdem, ilk atışla rüzgar başlar
ben zaten rüzgarsız demedim ki?
meteoroloji fake atmış, yine yağmurlu gösteriyor
hayırlı olsun cem abi ben 13 aydır işsizim artık bu kardeşinize bakacaksınız herkes çalışmaya başladı bir ben kaldım işsiz. bende bir limana sığınırım inşallah
Cem hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazanç versin, Pazar günleri bakarsın yanına damlarım
İş keyfi engeller ama farklı keyifler getirir. (William Feather)
Herkese selam
Ben yarın dükkan taşıma ve yerleştirme buluşmasına katılacağımdan gelemeyeceğim arkadaşlar. Hobiye 1 yıl ara veriyorum. Seneye görüşürüz
Ben yarın dükkan taşıma ve yerleştirme buluşmasına katılacağımdan gelemeyeceğim arkadaşlar. Hobiye 1 yıl ara veriyorum. Seneye görüşürüz
Yardıma ihtiyaç varsa gelebilirim Rıfat bey
Yardıma ihtiyaç varsa gelebilirim Rıfat bey
Eksik olmayın Mustafa bey,teşekkürler
bugünkü buluşmadan sonra bende 1 yıl ara veriyorum, 2010'a kadar atış yapmayacağım. hakkınızı helal edin
bugün yine güzel bir buluşma oldu, Kamuran, Serdar ile 55metre puanlı hedef yarışması yaptık. Serdar 1., Kamuran 2. bende 3. (sonuncu ) oldum. sonra Bülent, Atilla abi ve Mustafa'da geldi, sohbet-muhabbet-çay sonrası dağıldık.
Bol sohbetli, bol atışlı güzel bi gündü.
Ama başlık sahibi gelmedi Cem abi gelir dedik ama göremedik
Bu günlerde atışlara ara veren verene bende kervana katılayım, bir sene atış yok, gelecek yıl görüşürüz
AnkaraTeam Klasigi bir daha...
Güzel gün için Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerden sonra ben saat 15:30 za kadar kaldım biraz, yarın yapılacak olan Ofroad yarışlarının organizasyonunu izledim. Bu arada boş dururmuyum hazır pist bulmuşum benim ofroadı abileriyle az yarıştırdım. Tüm ilgi benim canavaraydı
Bol sohbetli, bol atışlı güzel bi gündü.
Ama başlık sahibi gelmedi Cem abi gelir dedik ama göremedik
Bu günlerde atışlara ara veren verene bende kervana katılayım, bir sene atış yok, gelecek yıl görüşürüz
Serdarcım, başlığı ve yazdıklarımı bir daha oku bence... Yanlış anlamışsın... Sen neden 1 sene ara veriyorsun yahu, senmi doğuracaksın bebeği?
Sevgiler,
Jeton köşeli ya benim, çarpa çarpa yeni düştü İdare edin yau, kafaya ok yedik herhalde
Hayırlı olsun abicim. Bu haftasonu ben de orada olacağım muhtemelen.
Bu arada ben Cumartesi 08:00 gibi mekanda olurum ama hava durmuna bi bakayım önce ?yağmurlu görünüyor
Cem iş bulmana çok sevindim, gerekirse "Cumartesi tembelleri" toplantısı yaparız, bazen pazar'da olur. Görüşmek üzere, sevgiler.
hayırlı olsun cem abi ben 13 aydır işsizim artık bu kardeşinize bakacaksınız herkes çalışmaya başladı bir ben kaldım işsiz. bende bir limana sığınırım inşallah
Cem hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazanç versin, Pazar günleri bakarsın yanına damlarım
İş keyfi engeller ama farklı keyifler getirir. (William Feather)
Herkese selam
Abilerim, kardeşlerim
Mesajlarınızı şimdi okuyabildim ancak, 14 ay sonra işe başlayıp, sabahın bir köründe kalkmak epey yıpratıyormuş adamı, tecrübeyle sabittir... Neyse, alışmaya başladım şükür...
Sevgili Evren, Serdar, Komutanım, mühendisbey ve Baybars, çok teşekkür ederim... mühendisbey, son bir ayın, 14 ayda bulunuyor iş Ama elimizden gelen kadar bakarız, dert etme...
Sevgiler,
sayın pek çok kıymetli muhterem cem abi.
işe başladın hayırlı olsun.allah bol ve helal kazanç nasip etsin inşallah
ama bu iş tatlısız olmaz işe başlama tatlısı sonra 1. hafta kutlaması
sonra 1. ay bitti tatlısı daha sonra 1. yıl dönümü derken böyle devam edecek.
biz daha tatlı göremedik yahu.
şaka bir yana hayılrı uğurlu olsun
allah bo ve helal kazanç nasip etsin.
Ankara team abilerim , kardeşlerim yeni yılın sizlere,ailelerinize ve tüm
sevdiklerinize sağlık,huzur,mutluluk ve kazanç getirmesi temennisi ile
yeni yılınızı kutluyorum.
Ancak bunu söylemeden duramıycam Osman abimiz nerede.
Kötü bir durum yoktur inşallah
herkese saygı ve sevgilerimle
veysi
Ankara Team'e dertsiz, tasasız, mutlu bir yeni yıl dilerim.
Sağlıcakla kalın
Ankara Team'e dertsiz, tasasız, mutlu bir yeni yıl dilerim.
Sağlıcakla kalın
teşekkürler, cümlemize
Ankara team abilerim , kardeşlerim yeni yılın sizlere,ailelerinize ve tüm sevdiklerinize sağlık,huzur,mutluluk ve kazanç getirmesi temennisi ile
yeni yılınızı kutluyorum.
Ancak bunu söylemeden duramıycam Osman abimiz nerede.
Kötü bir durum yoktur inşallah
herkese saygı ve sevgilerimle
veysi
Veysi Teşekkür ederim iyiim..bir sorun yok cok şükür..Kış geldi böyle oldu ..biraz ara verdim atışlara
Bende,,, Tüm AirgunTürk Camiasının ve Ankaradaki Arkadaşlarımın,, Yeni yılını kutlar Sağlık ve Mutluluk dolu Huzurlu Nice yıllar dilerim.