Airarms s410 SL Xtra FAC Fırsatını kaçırmadan bende bi tane alayım dedim. Sağolsun Mustafa bey kendine ayırdığı tüfeği bana verdi. Artık gelsin grupmanlar...
Airarms s410 SL Xtra FAC Fırsatını kaçırmadım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
-
bir önceki mesajınızı okuduğum da halen arayış içinde olduğunuzun farkına vardım,ne diyelim hayırlı uğurlu olsun,o da kesmez ise artık size fx glad yakışır
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın
-
bir önceki mesajınızı okuduğum da halen arayış içinde olduğunuzun farkına vardım,ne diyelim hayırlı uğurlu olsun,o da kesmez ise artık size fx glad yakışır
Fx glad kullandım, benim gibi biri için çok hafif bir tüfek fakat ayakta atmak için çok uygun ayrıca son derece dengeli insanı hiç yormuyor.
-
s410 hayırlı olsun, gurupmanları bekliyoruz artık.
Fx glad kullandım, benim gibi biri için çok hafif bir tüfek fakat ayakta atmak için çok uygun ayrıca son derece dengeli insanı hiç yormuyor.
yani ???
-
Tunç , güle güle kullan.Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun,isabetli atışlar
-
Bu arada "kişisel gelişim" tezini attık ortaya ama, aman Tunç sen fazla kaçırdın gelişimi , bu saatten sonra bizi alacak başka hanım bulamayız valla.
-
Tunç
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
saygılar
-
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.
Ayrıca bilgi için teşekkürler. -
Tüfeği daha eve sokamadık garibim bagajda yatıyo, şöyle doya doya bi tüfeği inceleyemedim. Saat 19:00 dan beri Hanımı kolu komşuya göndermenin yollarını arıyorum.
-
Hayırlı olsun.
İsabetli atışlarınız bol olsun.. -
hayırlı olsun kazasız belasız isabetli atışlar sideprensi07 nin söylediği gibi bir dahaki arayışınızda sizi fx gladiatörle aramızda görmek isteriz...
-
Tüfeği daha eve sokamadık garibim bagajda yatıyo, şöyle doya doya bi tüfeği inceleyemedim. Saat 19:00 dan beri Hanımı kolu komşuya göndermenin yollarını arıyorum.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın yeni tüfeğinizi. Allah bol bol pellet ihsan eylesin.
Benimki de daha arabadan inemedi
Bu soğuk ve karanlıkta nasıl üşümüşlerdir, korkmuşlardır şimdi.Yazık onlara.;#^+. -
hayırlı olsun. bol isabetli atışlar.
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
-
Güle güle kullanmak nasip olsun..
-