Atışlar reddotla yapılmıştır. İlerde daha iyi olacak inşallah
[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/091227/vjmu4p2f.jpg]
AA S410-SL 45m reddotlu 5 atış
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bana kalsa dürbünsüz yapamazdım bu atışı. Tebrik ederim
-
- Resmi Gönderi
İyi bir dürbünle ve bol antrenmanla bu mesafeden bu tüfek ile rahatlıkla tek delik yaparsın Turan, çalışmaya devam.
-
İyi bir dürbünle ve bol antrenmanla bu mesafeden bu tüfek ile rahatlıkla tek delik yaparsın Turan, çalışmaya devam.
Yorumunuz için teşekkür ederim Mustafa abi. İnşallah yakın zamanda iyi bir dürbün alırımda çalışmaya başlarım
-
Bana kalsa dürbünsüz yapamazdım bu atışı. Tebrik ederim
Teşekkür ederim. Daha çok çalışmamız gerek
-
elinize sağlık, red-dotla çok güzel olmuş bence.
-
turan red dot ile harıka yapmıssın tebrik ederim. ama mustafa abınınde dedigi gibi dürbünle dene harıka gurupmanlar yaparsın.
-
elinize sağlık, red-dotla çok güzel olmuş bence.
Teşekkür ederim Erdem abi
turan red dot ile harıka yapmıssın tebrik ederim. ama mustafa abınınde dedigi gibi dürbünle dene harıka gurupmanlar yaparsın.
Hakan bir dürbün alabilsem deneyeceğim Bakalım inşallah uzun sürmez
-
hedef nokta kırmızı red dot un ışık noktası kırmızı hal böyle iken, nişan alırken reddot un kırmızı noktasını sabitlemek zor olur gibime geliyor teşekkürler paylaşım için,ısınma atışlarına devam
-
hedef nokta kırmızı red dot un ışık noktası kırmızı hal böyle iken, nişan alırken reddot un kırmızı noktasını sabitlemek zor olur gibime geliyor teşekkürler paylaşım için,ısınma atışlarına devam
Haklısın Kadir abi. Değil noktayı hedefe sabitlemek hedefi bile zar zor görüyordum. Reddotun noktası hedefi komple kapatıyor Bu şartlarda bukadarını ancak başarabildim. Ama iyi grupman yapmak için kesinlikle dürbün şart
-
turan kardeş,bakıyorum bensiz grup yapıyorsun reddot la o mesafeden gayet güzel atmışsın tebrikler
-
turan kardeş,bakıyorum bensiz grup yapıyorsun reddot la o mesafeden gayet güzel atmışsın tebrikler
Evet abi bu sefer öyle oldu. Bidahaki sefere beraber yaparız. Abi senin S10 grupmanını yayınlayacaktım kaybetmişim galiba
-
Abi senin S10 grupmanını yayınlayacaktım kaybetmişim galiba
dert etme turan kardeş,halep ordaysa arşın burda
-
dert etme turan kardeş,halep ordaysa arşın burda