[Resim Engellendi: http://s12.directupload.net/images/091228/temp/j2fh2qbf.jpg][Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/091228/temp/uxwqqhtl.jpg]AA 18.43 pelet,ayakta destekli,hava hafif rüzgarlı,ewanıx s10 sıde lever
ewanıx s10
-
ARHAVİLİ08 -
28 Aralık 2009 14:21
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ellerine sağlık kardeşim,güzel grupman yapmışsın tebrikler
-
Güzel atışlar yapmışsın. Eğer bu tüfek yanlış hatırlamıyorsam şarjörleri biraz dar delinmişti, pelletlerin eteklerini daha şarjördeyken sıyırıyordu. O problemi halledersen daha iyi atar gibime geliyor.
-
teşekkür ederim.şarjörün dar olduğu fikrine katılıyorum,zira pelet yükleme esnasında biraz zorlama gerekiyor
-
Ellerine sağlık abi. Güzel iş çıkarmışsın
-
""
Ellerine sağlık abi. Güzel iş çıkarmışsın
teşekkürler turan kardeş,kaliteli bir dürbün ve ciddi anlamda bir çalışma ile daha iyilerini birlikte yapacağız inşallah
-
elinize sağlık.
-
""
teşekkürler turan kardeş,kaliteli bir dürbün ve ciddi anlamda bir çalışma ile daha iyilerini birlikte yapacağız inşallah
İnşallah abi -
Ben de cok merak ediyorum. 100+ bekliyoruz.
Tebrikler...
-
Ben de cok merak ediyorum. 100+ bekliyoruz
teşekkürler bülent bey,bende en az sizin kadar merak ediyorum,en kısa zamanda 100+grup çalışması yapıp sonuçları görmek istiyorum
-
Abi ellerine sağlık çok güzel atışlar. Acaba tüfekte regülatör varmı çok merak ediyorum..._?
Ayrıca 100 m atışlarını bende şimdiden merakla bekliyorum.....başarıların devamını dilerim..... -
Abi ellerine sağlık çok güzel atışlar. Acaba tüfekte regülatör varmı çok merak ediyorum..._?
Ayrıca 100 m atışlarını bende şimdiden merakla bekliyorum.....başarıların devamını dilerimteşekkür ederim kardeşim,tüfeğimde regülatör yok,aslında olmasını istiyorum ama regülatör işi yapan arkadaş varmı bilmiyorum
-
Benim Evanix S10 Blizzard sidelever regülatörlü, 140 bar ayarlı ortalama 900 fps ile 60 atış yapabiliyor...
-
Benim Evanix S10 Blizzard sidelever regülatörlü, 140 bar ayarlı ortalama 900 fps ile 60 atış yapabiliyor...
performansindan memnunmusunuz, grupman denedinizmi? reg lu s10 lar satislarda ilk siralari cekiyormus siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda?
-
Ortalama 900 fps ile 60 atış ( 16 grain JSB ) bu fiyattaki bir PCP için bence çok iyi bir performans. Tüfeği kış döneminde aldım gerek hava şartları gerekse benim şartlarım nedeniyle uzun mesafe çalışmalarım olmadı. Ama sitedeki Uğur ve M. Ender arkadaşlarla yaptığımız buluşmalarda 25 m de tek delik, 50 m hedef (gurupman değil) çalışmalarında mükemmel sonuçlar verdi. Satış istatistiği yapmadım ama Air Arms S410 Xtra fac veya Daystate Air Ranger için ben de satabilirim. Satanlar AT 44 mü alıyormuş yoksa
-
Ortalama 900 fps ile 60 atış ( 16 grain JSB ) bu fiyattaki bir PCP için bence çok iyi bir performans. Tüfeği kış döneminde aldım gerek hava şartları gerekse benim şartlarım nedeniyle uzun mesafe çalışmalarım olmadı. Ama sitedeki Uğur ve M. Ender arkadaşlarla yaptığımız buluşmalarda 25 m de tek delik, 50 m hedef (gurupman değil) çalışmalarında mükemmel sonuçlar verdi. Satış istatistiği yapmadım ama Air Arms S410 Xtra fac veya Daystate Air Ranger için ben de satabilirim. Satanlar AT 44 mü alıyormuş yoksa
vayyy Abi Airranger ve AA S410 ölemi... yakışır vala , satarken regületörü sökelim benim tüfek aktaralım bende kalsın...:):)
-
Çok güzel olmuş,tebrikler.
-
vayyy Abi Airranger ve AA S410 ölemi... yakışır vala , satarken regületörü sökelim benim tüfek aktaralım bende kalsın...:):)
Benim tüfeği sana veririm, sendekini satarız Bu arada Air ranger'in 60 atışlık hız değerlerini görünce ondan da vazgeçtim, çok düşme yapmış, benim regülatörlü Eva daha iyi gibi geldi
-
Selçuk abi 25mt tek delik sıradan bir dürbünle yaptın, mercek çapı küçük, ucuz denilecek bir dürbündü. şimdi yeni aldığın dürbünle bence 50mt de tek delik yapmaman içten bile değil. Evanix'e regületör çok iyi uyum sağlamış.
-
Benim tüfeği sana veririm, sendekini satarız Bu arada Air ranger'in 60 atışlık hız değerlerini görünce ondan da vazgeçtim, çok düşme yapmış, benim regülatörlü Eva daha iyi gibi geldi
evt abi bende gördüm o hız değerlerini hiç hoşuma gitmedi ....
sorun değil benimkini satarık seninkini ben alırım uyar bene ..:)